Baldur's Gate 3 alınır mı?

SolaireofAstora

Başarılı
Arkadaşlar Baldur's Gate 3 alacağım, yüksek bir fiyatı var. Hiç bu tarz bir oyun oynamadım.
Elden Ring'den sonra o gibi harika bir oyun oynamak istiyorum.

Elden Ring ile RPG ögeleri haricinde benzer bir yanı yok. Kendi türünün en iyi oyunu diyebiliriz BG3 için ama bu tür herkese hitap etmiyor, onu belirteyim. Açık dünyada mekanları ve karakterleri keşfetmek, bol bol diyalog okumak, seçim yapmak, serbest olmak hoşunuza gidiyorsa yine de bir şans verin derim. Sıra tabanlı savaş mantığına da bir bakın kesinlikle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu türü daha önce hiç oynamamış biri olarak oynamıştım Baldur's Gate 3'ü ve o günden beri en sevdiğim oyun olarak kaldı. Müthiş ve hatta görebileceğiz en iyi RPG'lerden biri. Oyun aşırı dolu ve oynamadan anlamak imkansız diyebilirim. Bence bir deneyin, iade edersiniz beğenmezseniz.

Her kuruşuna değer. Sıra tabanlı türünü ömründe oynamamış veya hiç sevmeyen oyunculara bile türü sevdiren bir yapım. Kısaca oyun tam bir başyapıt. Al oyna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…