Lacan 27

Üstün
Makaleler
82
Gallipoli alınır mı? Oyuncu sayısı yeterli mi? Bot fazla mı? İleride sunucular ölür mü? Genel olarak nasıl bir oyun?

Ahiret sorusu gibi biliyorum ama öyle... :D

Ve 355 TL'ye standart almak mı, 439 TL'ye (Paycell ile 439 TL) Birinci Çıkartma almak mı?

Türkçe seslendirme için kısa süreli oynamak için alınır. Ama uzun süreli oynamak için alınmaz oyunda denge sorunu var bence.

BF1 gibi bir sey bekliyorsaniz hayir. En nefret ettigim sey BF1 gibi sanip iade edip negatif yorumlar birakmalari insanlar cok arkli beklentiyle aliyorlar.
Oyunun yavaş ve ağır olmasını sevdim ben. Tek düşündüren nokta uzun vadede sunucuları ne alemde olur?

Aynı yapımcıdan Isonzo ve Verdun’un sunucuları tatmin edici şekilde dolu değil, bence sunucuları aşırı uzun ömürlü olmaz gene.
Evet, geçmiş oyunların şu anki hali düşündürüyor zaten.

BF1 ile alakası yok. Oyun gayet güzel. Türkçe olması zaten bence alınması için yeterli sebep. Gayet de eğlenceli. Bugün aldım şimdiden 2 saati devirmişim. Tavsiye ederim.

Fiyatlamasının biraz daha aşağılarda olmasını beklerdim. Ayrıca oyun bir süre sonra oldukça sıkıcı hale geliyor. Klasik bizimkilerin destekli pozitif yorum şelalelerine aldanmayın. Stüdyonun gelecekte daha iyi oyunlar çıkartacağına inanıyorum ama şu anki oyun bir süre sonra ölecek bir başka savaş simülasyonundan ibaret. Zaman zaman 2 dolara düşüyor Battlefield 1. Alın oynayın.