Burkii

Yetkin
Makaleler
1
Yer
İzmir
Larian Studios'un kurucusu Swen Vincke, katıldığı bir konferansta stüdyo olarak yeni projelere açılacaklarını açıkladı. Vincke, Baldur's Gate 3 için üzerlerine düşeni yaptıklarını belirterek bu aşamadan sonrası için Wizards of the Coast’u devralacaklarını söyledi.​

Larian Studios'un kurucusu Swen Vincke, katıldığı bir konferansta stüdyo olarak yeni projelere açılacaklarını açıkladı. Vincke, Baldur's Gate 3 için üzerlerine düşeni yaptıklarını belirterek bu aşamadan sonrası için Wizards of the Coast’u devralacaklarını söyledi.​

Zaten şu oyun sektöründe yapılacak en iyi şeyi yaptılar. Bundan sonrası da gelmez herhalde.

Oyunda microtransaction yoksa, oyun için içerik üretmeleri de mantıklı değil. Yeni içerik yayınlarlarsa bunu da doğal olarak ücretli yapmak isteyeceklerdir. (Bkz. -> 10 senedir "içerik" alan GTA Online -> Shark Cards)

Ücretsiz bir şekilde oyunu desteklemeye devam etmek, stüdyo açısından hiç kârlı olmadığı gibi kaynakların da verimsiz kullanılması demek. Onlar da muhtemelen yeni bir proje üzerinde çalışmayı uygun bulmuşlar ki yaklaşımları bu yönde.

Ben oyunu oynamadım, türü bana hitap etmiyor ama yaklaşımlarını doğru buldum. Diğer stüdyolar da örnek almalı diye düşünüyorum.

larian Studios'un kurucusu swen vincke, katıldığı bir konferansta stüdyo olarak yeni projelere açılacaklarını açıkladı. Vincke, Baldur's Gate 3 için üzerlerine düşeni yaptıklarını belirterek bu aşamadan sonrası için wizards of the Coast'u devralacaklarını söyledi.​

Bugisoft olaydı bu seri 10. oyununu çıkartmıştı.

En iyisini yapmışlar. Oyunu çıkartırken tamamen yapmışlardı zaten. Ne bug vardı, ne de hıyarlık. Olanları da düzelttiler zaten.

Oyunda adımını atsan, DLC paketi gibi uzun uzun maceralar çıkıyor :D. Bırak gelmesin yani.