- Makaleler
- 1
GTA BG3'un tirnagi olamaz, ben kesinlikle hayatimda Baldur's Gate 3 kadar iyi dizayn edilmis ve derin bir oyun oynamadim.
İkisinin öne çıktığı özellikler farklı şu an çıkışının üzerinden 12 yıl geçmesine rağmen benzeri savaş mekanikleriyle, açık dünya elementleriyle ve fizik motoruyla birleşmiş bir yapım ortaya çıkmadı.GTA BG3'un tirnagi olamaz, ben kesinlikle hayatimda Baldur's Gate 3 kadar iyi dizayn edilmis ve derin bir oyun oynamadim.
Benimde korktuğum kısım oyunun derin olması zaten.GTA BG3'un tirnagi olamaz, ben kesinlikle hayatimda Baldur's Gate 3 kadar iyi dizayn edilmis ve derin bir oyun oynamadim.
Açık dünya hikayeli bir oyunla sıra tabanlı RPG oyununu karşılaştıran bir zihniyet.İkisinin öne çıktığı özellikler farklı şu an çıkışının üzerinden 12 yıl geçmesine rağmen benzeri savaş mekanikleriyle, açık dünya elementleriyle ve fizik motoruyla birleşmiş bir yapım ortaya çıkmadı.
Oyuna basladiktan sonra zorlugu degistirebiliyorsun, ilk basta karmasik gelse de aslinda combat kazanmak cok zor degil basit stratejilerle bile bitirebilirsin oyunu.Benimde korktuğum kısım oyunun derin olması zaten.
Cocuk oyunu oynamiyorum, neresinin acik neresinin kapali oldugu umurumda bile degil. At bir hahaha hadi yasini anlayalim.Açık dünya hikayeli bir oyunla sıra tabanlı RPG oyununu karşılaştıran bir zihniyet.
Oyunun ne kadar iyi oldugu burdan anlasilabilir zaten, Turu sevmeyen adami bagimli yapar.BG3 kesinlikle. Pişman olmazsınız. Sıra tabanlı sistem midemi bulandırıyordu BG3'e ön yargıyla yaklaşmıştım ama oynadığım en iyi oyunlar arasına girer.
Tam tersine kısa kısa bir sürü savaş ve öyle ahım şahım zor değil taktisyende (en zor mod) oynuyorum yine kolay geliyor. Eğer bu yanlış düşünceye kapılıp oynamıyorsanız hata etmiş olursunuz yıllarca oyun oynayan biri olarak BG3 oyun dünyasında çığır açmış bir başyapıttır.
Aynen onca aradan sonra piyasayi salladi ve sektor icin cok zorlayici bir benchmark oldu, Larian'dan beklerdim zaten Divinity Original Sin 2'de kendilerini kanitladilar. Oblivion Remastered cikana kadar hayatimda oynadigim en iyi oyundu. Ancak Oblivion Remastered gercekten BOMBA!Tam tersine kısa kısa bir sürü savaş ve öyle ahım şahım zor değil taktisyende (en zor mod) oynuyorum yine kolay geliyor. Eğer bu yanlış düşünceye kapılıp oynamıyorsanız hata etmiş olursunuz yıllarca oyun oynayan biri olarak BG3 oyun dünyasında çığır açmış bir başyapıttır.