Schwagos

Uzman
Merhaba, bu türde hiç oyun oynamadım ama Baldur's Gate 3 çok iyi bir oyun gibi duruyor. Bu türü deneyimlememiş olsam bile gördüklerime göre oyun gerçekten dolu dolu. Aile kütüphanesinde oyun mevcut. Sizce indirip oynamaya değer mi? Karışık gelir ve zorlanırım diye çekiniyorum ama oyun resmen “beni oyna” diye bağırıyor. Ne diyorsunuz?

Türü daha önce hiç oynamamış biriydim sizin gibi ve evet başta karışık gelir. Öğrenmesi çok zor değil ama başta biraz kafa açıyor. Daha önce bitiren arkadaşınız varsa onla oynayıp (hikaye sizin üzerinizden olacak) çok daha rahat alışabilirsiniz ama arkadaş yoksa da 2-3 saatte alışırsınız. Güzel oyundur, uzun uzundur parasının hakkını verir.

2 kere oynamayı denedim. Daha önceden de Divinity: Original Sin 2 denemiştim. Bu tür pek benlik değilmiş. Ancak, saf kan RPG diyebilirim bu oyun için.

2 kere oynamayı denedim. Daha önceden de Divinity: Original Sin 2 denemiştim. Bu tür pek benlik değilmiş. Ancak, saf kan RPG diyebilirim bu oyun için.

Hocam artık durmadan aynı tür oyunlardan gına geldi desem yeridir. Farklı türde bir şeyler deneyesim geliyor ve direkt gözüme Baldur's Gate 3 çarptı bu yüzden de :D