Baldur's Gate 3 oynanış hakkında tavsiyeler

Vadbav 1

Üstün
Başlıkta da belirttiğim gibi bu denli detaylı bir rol yapma oyununu ilk oynayışım olacak. Türe bilgim 0 ama ilgim var biraz denemek istiyorum. Bana ne önerirsiniz? Can sungurdan biraz baktım ama resmen kayboldum o kadar yetenek kontrol edecek 1'den fazla karakter. O karakterlerin yetenekleri zar olayları falan. Çok büyük kayboldum. Önerisi olan var mı?

Paladin ve Thief oynamasi eglenceli karakterler.

Fazla sade bir mesaj attigimi dusundum. Karlachi on safa surup yaratiklari tanklayip Rogue ile temizleyebilirsin. Takiminda AOE damage mutlaka bulunsun Evocation Wizard bunun icin bicilmis kaftan cunku attığı AOE skilleri friendly fire a sebep olmuyor, combatlarda pozisyon almak combatin en onemli noktasi. Kesinlikle gecemeyecegini dusundugun bir combata pozisyon olarak avantajli cikip birkac da guzel zar denk getirirsen hiçbir healing potion harcamadan gecebiliyorsun. Ilk basta zor gelecektir ancak biraz alistiktan sonra cok kolay oldugunu anlayacaksin.

Son düzenleme:

Zorluk hangi seviyede başlamalıyım acaba. Çok teşekkür ederim bilgiler için.

En kolayda baslayip alistikca arttirabilirsin, yeniden baslaman gerekmiyor.
En kolayda combatlar yormaz demi ben öğrendikten sonra sınıf değişip zorluğu normale çeker bidaha oynarım çünkü.

En kolayda combatlar yormaz değil mi ben öğrendikten sonra sınıf değişip zorluğu normale çeker bir daha oynarım çünkü.

Yormaz diye tahmin ediyorum hiç kolayda oynamadim. Tabii senin oyuna ne kadar sürede alisacagin da onemli.

Yormaz diye tahmin ediyorum hiç kolayda oynamadim. Tabii senin oyuna ne kadar sürede alisacagin da onemli.
Oyunlarla aram iyidir ama rol yapma olarak en baba oynadığım witcher 3 oda tam rol yapma sayılmaz aksiyon rpg olduğu için.

Oyunlarla aram iyidir ama rol yapma olarak en baba oynadığım witcher 3 oda tam rol yapma sayılmaz aksiyon rpg olduğu için.
Zaten oyun o kadar guzel bir oyun ki icine cekiyor direkt insani, diyaloglar, ambiyans, kurgu hersey 10 nomero sever ogrenirsin hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…