Blackss

Uzman
Arkadaşlar merhaba, balık tutma, tekneyle açılma, dalış yapma, farklı ekipmanlarla farklı balık yakalama gibi konseptleri olan sakin, huzur verici bir oyun önerisi arıyorum. Dredge'ü beğenerek oynamıştım. Bu tarzda da önerebilirsiniz, biraz daha simülasyon ağırlıklı da önerebilirsiniz. Hazır Steam'de de balıkçılık festivali varken almak istiyorum. Şimdilik 2 tanesini kestirdim gözüme: "Cast n Chill" ve "Dave The Diver".

Son düzenleyen: Moderatör:
Stardew Valley'de balık tutmak, hele birde gün yağmurlu ise. O koleksiyonu tamamlamaya çalışmak.
Ayrıca balıkçılık konseptli değil ama bir göl kasabasında postacılık yaptığınız, gölün etrafında tur atıp karakterler ile sosyal rp yapabildiğiniz bir oyun olan Lake öneririm. Benzer atmosferler. :)

Stardew Valley'de balık tutmak, hele birde gün yağmurlu ise. O koleksiyonu tamamlamaya çalışmak.
Ayrıca balıkçılık konseptli değil ama bir göl kasabasında postacılık yaptığınız, gölün etrafında tur atıp karakterler ile sosyal rp yapabildiğiniz bir oyun olan Lake öneririm. Benzer atmosferler. :)
Lake bitirdim çok güzeldi o tarz başka bildiğiniz varsa önerilere açığım.

Arkadaşlar merhaba, balık tutma, tekneyle açılma, dalış yapma, farklı ekipmanlarla farklı balık yakalama gibi konseptleri olan sakin, huzur verici bir oyun önerisi arıyorum. Dredge'ü beğenerek oynamıştım. Bu tarzda da önerebilirsiniz, biraz daha simülasyon ağırlıklı da önerebilirsiniz. Hazır Steam'de de balıkçılık festivali varken almak istiyorum. Şimdilik 2 tanesini kestirdim gözüme: "cast n chill" ve "dave the diver".

Call of the wild the angler aradığın balıkçılık oyunu olabilir kesinlikle bir bakmalısın.