KS KS 2 21611 Becerikli Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 91 24 Eylül 2025 #11 SadeceEfe dedi: İnebeye gelirsen bana ulaş bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Selamın aleyküm. Okulundan memnun musun?
SadeceEfe dedi: İnebeye gelirsen bana ulaş bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Selamın aleyküm. Okulundan memnun musun?
SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 2 Beğeniler 592 Yer Balıkesir 24 Eylül 2025 #12 21611 dedi: Selamünaleyküm. Okulundan memnun musun? Genişletmek için tıkla... Aleykümselam memnunum nakil oldun galiba.
21611 dedi: Selamünaleyküm. Okulundan memnun musun? Genişletmek için tıkla... Aleykümselam memnunum nakil oldun galiba.
KS KS 2 21611 Becerikli Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 91 24 Eylül 2025 #13 SadeceEfe dedi: Aleykümselam memnunum nakil oldun galiba. Genişletmek için tıkla... Hayır ama nakil olmayı düşünüyorum. Sizde öğlen dışarı çıkma izni oluyor mu? Sigara ya da uyuşturucu falan okulun içinde yaygın mı?
SadeceEfe dedi: Aleykümselam memnunum nakil oldun galiba. Genişletmek için tıkla... Hayır ama nakil olmayı düşünüyorum. Sizde öğlen dışarı çıkma izni oluyor mu? Sigara ya da uyuşturucu falan okulun içinde yaygın mı?
SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 2 Beğeniler 592 Yer Balıkesir 24 Eylül 2025 #14 21611 dedi: Hayır ama nakil olmayı düşünüyorum. Sizde öğlen dışarı çıkma izni oluyor mu? Sigara ya da uyuşturucu falan okulun içinde yaygın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası ben şu an başka okuldayım konuları karıştırdım ama çoğu arkadaşım orada şöylemiş öğle arası dışarı çıkılabiliyormuş kaçanlar bile oluyormuş sigara olayı çokça var mış ama uyuşturucu falan yokmuş.
21611 dedi: Hayır ama nakil olmayı düşünüyorum. Sizde öğlen dışarı çıkma izni oluyor mu? Sigara ya da uyuşturucu falan okulun içinde yaygın mı? Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası ben şu an başka okuldayım konuları karıştırdım ama çoğu arkadaşım orada şöylemiş öğle arası dışarı çıkılabiliyormuş kaçanlar bile oluyormuş sigara olayı çokça var mış ama uyuşturucu falan yokmuş.