Makaleler
1
Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selam.

Sabah evde babamla kahvaltı yaparken balkonda burunlu engerek olduğunu düşündüğüm yılan gördüm. İlk ip gibiydi, bayağı odaklandım, "Yılan mı bu?" dedim. Böyle kıvrıldı, ben içeri kaçtım. Babam bayağı baktı, yıkadı. Babam böyle yılanları öldürmeye alışık ama bulamadı, yok oldu.

Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Burunlu engerek cidden tehlikeli ve zehirli bir turdur, sakaya gelmez. Balkona nasil girdi acaba, alt katlarda mi oturuyorsunuz? Babana soyle bence bulursa da kendisi mudahale etmesin, cok hizli ve tehlikeli olabiliyorlar. Itfaiyeyi veya belediyeyi arayin, onlar gelip yakalasin. Evin kapilarini ve pencerelerini kapali tutun, iceri girmesin.

Burunlu engerek cidden tehlikeli ve zehirli bir turdur ve sakaya gelmez. Balkona nasil girdi acaba, alt katlarda mi oturuyorsunuz? Babana soyle bence bulursa da kendisi mudahale etmesin, cok hizli ve tehlikeli olabiliyorlar. Itfaiyeyi veya belediyeyi arayin, onlar gelip yakalasin. Evin kapilarini ve pencerelerini kapali tutun, iceri girmesin.
Çok haklısınız, ev müstakil ve yan balkon direk bahçeye açılıyor. Yılan mı emin değilim babam bulamadı ben ipin (ip gibi gördüm) hareket ederken gördüm gibi babama seslendim ve babam baktı yok olmuş. Hayal gördüğümü zannetmiyorum babam engerek öldürmüştür önceden ama ellemesini istemiyorum. İtfaiye veya belediye ararız durum kötüleşirse 4-5 saat oldu evde değilim arkadaşıma geldim. Umarım gitmiştir eğer yılan ise.