Bambu Lab A1 Combo mu, Creality SparkX i7 Combo mu?

Silco

Yetkin
Hangisi daha az kronik sorun çıkarıyor ve daha stabil çalışıyorsa doğrudan onu almak istiyorum. Bu iki cihazı da deneyimlemiş olan arkadaşlar hangisini önerir?

Hangisi daha az kronik sorun çıkarıyor ve daha stabil çalışıyorsa doğrudan onu almak istiyorum. Bu iki cihazı da deneyimlemiş olan arkadaşlar hangisini önerir?

Sana şöyle diyeyim BambuLab Creality markasına göre daha güvenilir mallar üretir, daha az kronik sorunları vardır. A1 daha iyi çünkü direk çıkar 10 dk kur başla mantığında bir yazıcı, Creality'e göre daha hızlı. Yazılım desteğinde de BambuLab, Creality'e göre daha iyi. Benim açık ara önerim A1 Combo'dur.

Katılıyorum ve creality yedek parçaları bambuya göre daha az bulunuyor ülkemizde.

Bambulab'i iPhone, creality ise Android bir cihaz olarak düşünebilirsin. Çoğu durumda creality gibi markaların modelleri daha açık bir sisteme sahip olduğu için ufak Tweak'ler ve modlarla daha kaliteli ve daha hızlı baskı alabilirsin fakat makinenin kalibrasyonu falan uğraştırır. Bambulab'de ise cihaz kullanıcıyı bir kenara itip kalibrasyonundan basmasına kadar her şeyi kendi devralıyor ve sistemi çok daha dışarıya kapalı bir sistem tıpkı iOS gibi. He ayrıca Creality'nin topluluğu muhtemelen çok daha aktif yardım edecektir çünkü hemen hemen bütün cihazları aynı sistem üzerine kurulu. Bir de Creality'nin aksesuar ve eklentileri daha uygun fiyatlı. Sadece baskı alacaksan bambulab al. Ek olarak renkli baskıya heves ettiysen aldığın malzemenin yarısı kadar da çöpe atacaksın bunu bil.

Katılıyorum ve creality yedek parçaları bambuya göre daha az bulunuyor ülkemizde.

Cihazlara klasik parçalar uyuyor. Sadece cihaz adıyla aratınca değil de parça koduyla daha kolay bulabiliyorsun hatta diy yazıcılarda yaygın bir şekilde cr motorları kullanılıyor. Bambulab'i bulsan bile fahiş fiyatlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…