Herdeja

Uzman
Bugüne kadar üç adet 3D yazıcım oldu. İlk olarak K1 Max ile başladım ve yaklaşık 1.000 saatlik baskı süresinden sonra iki adet K2 Plus combo aldım. Şu anda onların da 1.000 saati geçmiş durumda. Bu süre boyunca hiçbir yazıcımda arıza, problem veya herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bu yüzden Creality'nin neden bu kadar çok eleştirildiğini gerçekten anlamıyorum.

Bambu Lab A1 ile Hi Combo karşılaştırmalarına baktığımda çok fazla detay bulamadım, bulduklarımda da baskı kalitesi neredeyse aynı görünüyor. Buna karşın Creality tarafında kağıt üzerinde çok daha fazla avantaj var. Renkli baskılar için kullanacağım ve bu yüzden kafam çok karışık. Acaba Bambu Lab tarafına yönelmeli miyim? Öte yandan K2 Plus makinelerim şu ana kadar mükemmel iş çıkardı ve tüm ihtiyaçlarımı karşıladı sadece makine sayısı yetmemeye başladı.

Görüşlerinizi ve deneyimlerinizi sabırsızlıkla beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugüne kadar üç adet 3D yazıcım oldu. İlk olarak K1 Max ile başladım ve yaklaşık 1.000 saatlik baskı süresinden sonra iki adet K2 Plus combo aldım. Şu anda onların da 1.000 saati geçmiş durumda. Bu süre boyunca hiçbir yazıcımda arıza, problem veya herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bu yüzden Creality'nin neden bu kadar çok eleştirildiğini gerçekten anlamıyorum.

Bambu Lab A1 ile Hi Combo karşılaştırmalarına baktığımda çok fazla detay bulamadım, bulduklarımda da baskı kalitesi neredeyse aynı görünüyor. Buna karşın Creality tarafında kağıt üzerinde çok daha fazla avantaj var. Renkli baskılar için kullanacağım ve bu yüzden kafam çok karışık. Acaba Bambu Lab tarafına yönelmeli miyim? Öte yandan K2 Plus makinelerim şu ana kadar mükemmel iş çıkardı ve tüm ihtiyaçlarımı karşıladı sadece makine sayısı yetmemeye başladı.

Görüşlerinizi ve deneyimlerinizi sabırsızlıkla beklerim.
Senin durumunda, elindeki K1 Max ve K2 Plus Combo altyapısını ve mevcut memnuniyetini düşünürsek bence Creality Hi Combo almalısın. Mevcut cihazlarınla iletişim kuramayan Bambu Lab ekosistemine girmek yerine, Hi Combo ile gelen CFS ünitesini gerektiğinde K2 Plus Combo makinenle de kullanarak amiral gemisi cihazını 8 renkli bir sisteme dönüştürme fırsatın varken başka bir maceraya atılmak bir hata olur diye düşünüyorum. Senin için en rasyonel seçim bence bu ekosistem üzerinden devam etmek.

Bahsetmiş olduğum 8 renk sistemi;

Çok uzun yıllar 3D Yazıcı kullandım hala aktif olarak ProJet MJP 2500W Plus ve Anycubic Photon Mono M7 Pro kullanıyorum. K2 Plus Combo kullanma fırsatım olmuştu (kısa bir süre internet üzerinden figür satma işine girmiştim.) ben şahsen Creality markasından memnun kalmıştım. Bambu Lab çok başarılı olsa bile Creality'den devam etmen ekosistemde kalman açısından daha iyi olabilir bence.