Bambulab A1 Combo alınır mı?

25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Bambulab A1 Combo alınır mı, daha iyi alternatifleri var mı? İlk defa kullanacağım ve kullanımı kolay bir şey arıyorum.

Bambulab ile aralarında cok fark yok sanırsam, kurulum için falan çok uğraşmayacağım diye düşünüyorum. Nasıl kapatacağım, set olarak satılıyor mu?

AD5X'in yanında paket olarak alırsan pleksi gibi bir şey geliyor petg gibi bir malzeme ile destek yerlerini kendin basıp bunları onlara takıyorsun. Zaten vida yerleri var tek yapman gereken oraları onunla değiştirmek. He tabii ki S1 combo çok daha iyi bir filament sistemine sahip ayrıca kamera gibi artılar bu cihazda da mevcut. Bildiğim kadarıyla Anycubic'de gelen filament sistemi kurutucu olarak da çalışıyor ki arada bir kullanacak insanlar için çok iyi bir özellik.

Peki Anycubic nasıl, kurulumu ve kullanımı basit mi?

En zor makine bile maksimum A4 kağıdı ve yay sıkmayla bile kalibre edilebildiğinden hepsi basit.

Yardımcı olur belki.
Teşekkürler. Bambu Lab P1S Combo modeline çıkmaya değer mi?

Teşekkürler. Bambu Lab P1S Combo modeline çıkmaya değer mi?

Bence çıkabiliyorsanız P1S alın derim, uzun zamandır araştırıyorum bende P1S modelini benim araştırmalrımın sonucuna göre Anycubic Kobro S1 modeline göre daha iyi, tabi ki sizin kararınız ve bütçe meselesi ama AMS 2 Pro alamaycaksanız çok bir şey değişmeyebilirde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…