Detaylar
Kim cevapladı?Kapalı kasa almayacak ve hobi amaçlı yapacaksan bence en mantıklı ve kullanımı en kolay olanı ama şuna da bakabilirsin:
Son düzenleyen: Moderatör:
25457
Uzman
25.000 - 30.000 TL arasında kapalı kasa renkli yazıcı varsa olabilir. Teşekkürler.Kapalı kasa almayacak ve hobi amaçlı yapacaksan bence en mantıklı ve kullanımı en kolay olanı ama şuna da bakabilirsin:
erdym
Üstün
25.000 - 30.000 TL arasında kapalı kasa renkli yazıcı varsa olabilir. Teşekkürler.
https://www.akakce.com/3d-yazici/en...combo-kapali-kasa-hizli-fiyati,941129131.html AD5X'i kapatmak dışında çok bir alternatifi yok.
25457
Uzman
Bambulab ile aralarında cok fark yok sanırsam, kurulum için falan çok uğraşmayacağım diye düşünüyorum. Nasıl kapatacağım, set olarak satılıyor mu?https://www.akakce.com/3d-yazici/en...combo-kapali-kasa-hizli-fiyati,941129131.html AD5X'i kapatmak dışında çok bir alternatifi yok.
erdym
Üstün
Bambulab ile aralarında cok fark yok sanırsam, kurulum için falan çok uğraşmayacağım diye düşünüyorum. Nasıl kapatacağım, set olarak satılıyor mu?
AD5X'in yanında paket olarak alırsan pleksi gibi bir şey geliyor petg gibi bir malzeme ile destek yerlerini kendin basıp bunları onlara takıyorsun. Zaten vida yerleri var tek yapman gereken oraları onunla değiştirmek. He tabii ki S1 combo çok daha iyi bir filament sistemine sahip ayrıca kamera gibi artılar bu cihazda da mevcut. Bildiğim kadarıyla Anycubic'de gelen filament sistemi kurutucu olarak da çalışıyor ki arada bir kullanacak insanlar için çok iyi bir özellik.
25457
Uzman
Peki Anycubic nasıl, kurulumu ve kullanımı basit mi?AD5X'in yanında paket olarak alırsan pleksi gibi bir şey geliyor petg gibi bir malzeme ile destek yerlerini kendin basıp bunları onlara takıyorsun. Zaten vida yerleri var tek yapman gereken oraları onunla değiştirmek. He tabii ki S1 combo çok daha iyi bir filament sistemine sahip ayrıca kamera gibi artılar bu cihazda da mevcut. Bildiğim kadarıyla Anycubic'de gelen filament sistemi kurutucu olarak da çalışıyor ki arada bir kullanacak insanlar için çok iyi bir özellik.
erdym
Üstün
Peki anycubic nasıl, kurulumu ve kullanımı basit mi?
En zor makine bile maksimum A4 kağıdı ve yay sıkmayla bile kalibre edilebildiğinden hepsi basit.
Yardımcı olur belki.
25457
Uzman
En zor makine bile maksimum A4 kağıdı ve yay sıkmayla bile kalibre edilebildiğinden hepsi basit.
Yardımcı olur belki.
Teşekkürler. Bambu Lab P1S Combo modeline çıkmaya değer mi?
Teşekkürler. Bambu Lab P1S Combo modeline çıkmaya değer mi?
Bence çıkabiliyorsanız P1S alın derim, uzun zamandır araştırıyorum bende P1S modelini benim araştırmalrımın sonucuna göre Anycubic Kobro S1 modeline göre daha iyi, tabi ki sizin kararınız ve bütçe meselesi ama AMS 2 Pro alamaycaksanız çok bir şey değişmeyebilirde.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-