Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
@Windows Vista Yakın tarihli olduğu için gözüküyor sanırım. Benimki eski bir uyarı.
Eski uyarılarda gözükmüyor. Ama sonuçta cezayı aldığında gözüküyor.

@EmirElibol

Screenshot_20240128-124410_Chrome.webp

Uyarı onayı aktif ve geliyor, onay sonrası da profilinizdeki uyarılar sekmesinden uyarılarınızı görüntüleyebilirsiniz. İstenen nedir anlayamadım, net bir biçimde gerekirse görsellerle destekleyerek anlatırsanız sevinirim.

Katılıyorum. Onaylama ve bildirim geliyor lakin ban süremiz ve ne kadar kaldığını görmek için farklı yerlere girmek gerekiyor. İsmimize tıkladığımızda gelen menüye bu konuda bir ekleme yapılabilir sayaç gibi.

Uyarı onayı aktif ve geliyor, onay sonrası da profilinizdeki uyarılar sekmesinden uyarılarınızı görüntüleyebilirsiniz. İstenen nedir anlayamadım, net bir biçimde gerekirse görsellerle destekleyerek anlatırsanız sevinirim.

Hocam kusura bakmayın. Bayağı aradım bulamadım aynısını. Görseldeki çizdiğim yerde Technopat'ta kırmızı bir bildiri bulunuyor ya bundan bahsettim. Daha modern bir tasarımla ban yediğimizi sosyal ana sayfasında görmemiz daha iyi olur. Ban yediğimi hissetmek istiyorum. Bazen ban yediğimi fark etmeyip konuyu açıyorum ve aşağıda mesaj yazma yetkiniz yok yazması sinir bozucu oluyor. Umarım anlatabilmişimdir.

1706473817608.webp

Eklendi. Tasarımı sonradan değişebilir, eklenebiliyorsa kalan süre eklenir. Şimdilik fazla göze batmasını istemediğimden rengi, boyutu bu şekilde.

1706541300893.webp

1706541374061.webp