Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
1-The Trapper (6/10):
Bu karakterle oynadığım zamanları düşündüğümde, bayağı bir stres yaptığımı ve maçı kaybetme endişesiyle tuzak koymadan kill almaya çalıştığımı hatırlıyorum. Abi stratejik olarak gördüğüm palet, pencere gibi yerlere koyuyorum tuzaklarımı, sonra bir bakıyorum ki arkada 3 jeneratör bitmiş. Ondan sonra da zaten kurbanlar benimle alay edip zorbalamaya başlıyor bir de üstüne. Gerçekten bu karakter ile oynarken streslenmemek elde değil. Oyunun ikonik karakteri olduğundan kendisine 6 puan verdim.
2-The Wraith(7/10):
Özellikle gizlilik temalı katillerden hep korkmuşumdur. Wraith de onlardan biri. Görünmez moda geçip çok hızlı bir şekilde jeneratör kontrolü yapabiliyorsunuz. Ayrıca özelliğiniz ile kurbanları bloklayabiliyorsunuz. Genelde kurbanlar, bu katil geldiğinde onu zorbalamaya çalışır ancak katili iyi oynayan birisi karşılarında ise işleri bayağı bir zorlaşıyor ve kaçamayabiliyorlar.
3-The Huntress(8/10):
Bu karakteri doğru oynayanlar, aim konusunda kendini net bir şekilde geliştirmiştir. Palet veya pencere fark etmeksizin kurbanlara balta atabiliyorsunuz. Bana göre oyunun en güçlü katilleri arasında. Ayrıca eklentilerle baltanızı bir AWP silahı gibi kurbanlara atıp onları düşürebiliyorsunuz.
4-The Nurse(10/10)
Hakkında çok yorum yapmaya gerek yok. Paletlerin, pencerelerin ve diğer tüm nesnelerin içinden geçebiliyorsunuz. Açık ara oyunun en güçlü katili. Fakat dikkat edin ki kendinizi kurbanlara ışınlayacağım derken mahzende bulmayın. :D
5-The Hillbilly(8.5/10):
Bu karakterin testeresi ile çok rahat bir şekilde jeneratör kontrolü yapabiliyorsunuz. Ayrıca testere ile kurbanlara tek atıp onları yere düşürebiliyorsunuz. Ayrıca testereyi açtığınızda arkaya İsmail YK'nın "Bas Gaza" klibini de açıp haritanın bir tarafından bir tarafına araba gibi gezebilirsiniz. :D
6-The Doctor(8/10):
Bu karakterin en sinir bozucu olayı, kurbanlara sürekli olarak şok verebilmesi. Eğer belli bir delilik seviyesine gelirseniz, palet veya pencerelerden atlayamıyorsunuz. Bu şekilde de katil, size çok kolay bir şekilde hasar verebiliyor. CTRL özelliği ile de haritada belli bir metre yakınındaki tüm kurbanları görebiliyor. Gerçekten çok sıkıntılı bir katil bana kalırsa.
7-The Clown(9/10):
Attığı şişeler ile sizi, belli bir miktarda yavaşlatıyor ve size bu şekilde çok kolay hasar verebiliyor. Diğer şişesiyle de aynı jet gibi hızlanıp size gene çok hızlı hasar verebiliyor. Eklentiler ile de bu olaylar, hem daha uzun sürebiliyor ayrıca. Bana göre, oyundaki güçlü katiller arasında yer alabilir.
8-The Spirit(8/10):
Hem görünmez olma özelliği ile hem de spotlarda olağanüstü bir güce sahip olan Spirit, oyundaki güçlü katiller arasında kesinlikle yer almalı. Özelliğiniz iken paletli spotta kurbana fankeler atıp o şekilde düşürebilirsiniz. Ayrıca eklentiler ile de kurbanların kulağından o korkunç sesinizi de sürekli yaklatabilirsiniz.Böylelikle de kurbanlar, sizin gelip gelmediğinizi anlamayabilirler.
9 - The Legion (7/10):
Özelliğiniz iken normal hızınızdan daha hızlı bir konuma geçiyorsunuz. Ayrıca özelliğinizle bir kurbana hasar verirseniz diğer tüm kurbanların yerlerini görebiliyorsunuz ve bu şekilde, maçı yavaşlatabiliyorsunuz olabildiğince. Tek eksi yanı ise jen kontrolü konusunda biraz geri kalmış olması.
10 - The Plague (8.5/10):
Özelliğiniz ile jeneratörlere ve paletlere kusabiliyorsunuz. Bu palet ve jeneratörler ile etkileşime giren kurbanlar da virüslenip ekstra zaman kaybediyor. Bana kalırsa maçı yavaşlatan katiller arasında yer alan bir katil. Özelliği sayesinde de harita kontrolü yapmak bayağı bir kolaylaşıyor hem de.
11 - The Oni (6.5/10):
Özellikle bu katile karşı yaralı dolanmak çok tehlikeli çünkü yaralıyken yere kan puanı düşürüyorsunuz ve katil, bu puanlar ile özelliğine geçip normal hızından çok daha hızlı bir şekilde hareket edebiliyor. Üstelik gene özelliği ile de size tek atıp yere düşürebiliyor. Ancak özelliğindeyken kurbanı ıskalarsanız çok ciddi vakit kaybedebiliyorsunuz. Bunun haricinde harita kontrolü açısından da iyi bir katil diyebilirim.
12 - The Deathslinger (5.5/10): Bu karakter, bence o kadar da güçlü değil. Tamam, sağ tık ile kurbanları kendinize çekebiliyorsunuz ama harita kontrolü açısından özellikle çok kötü bir katil. Usta oynayanlara lafım yoktur ama gerçekten oynaması biraz aim gerektiren bir katil.
13 - The Blight (8.5/10): Oynaması biraz zor ama iyi oynayanın gözünde oyunun en güçlü katillerinden biri olabilir. Özelliğinizle nesnelere çarpa çarpa kurbanları çok hızlı hasar verebiliyorsunuz. Ayrıca gene özelliğiniz ile de paletleri çok hızlıca kırabiliyorsunuz. Bence bu katil, Nurse'den sonra oyundaki en güçlü 2. katildir.
14 - The Trickster (6/10): Sevdiğim bir katildir kendisi ancak özellikle kapalı spotlarda çok da bir avantajınız olamıyor. Açık spotlarda ise özelliğinize geçip kurbanı çok hızlı bir şekilde yaralıyor veya da düşürebiliyorsunuz. Ayrıca perk ile de dolaptan çok hızlı bir şekilde bıçaklarınızı yenileyebiliyorsunuz.
15 - The Artist (7.5/10): Özelliğiniz ile kargaları jeneratörlere doğru atıp orada kurban var mı yok mu anlayabiliyorsunuz. Bence harita kontrol açısından çok iyi bir katil fakat kovalamacalarda biraz daha iyi bir konuma getirilebilirdi diye düşünmeden edemiyorum.
16 - The Dredge (6/10): Bu katilin bana göre en iyi olayı, dolaplardan dolaba ışınlanabilme özelliğidir ancak normal kovalamacalarda geri kalmış katillerden biri bence. Harita kontrolü açısından da orta düzeyde çünkü kurbanlar akıllıca davranıp sizin dolaplarınızı kilitleyebiliyorlar. Bu da ister istemez size, vakit kaybına yol açıyor.
17 - The Hag (5/10): Oyunun en yavaş katillerinden biri olması dışında özelliğiniz de çok bir artı sağlamıyor size. Çünkü kurbanlar tuzaklarınızı görüp onları deaktif edebiliyor ve bu da size ekstra zaman kaybına sebep oluyor.Normal kovalamacalarda zaten çok kötü bir katil hızından dolayı. Bence hızına yönelik bir güncelleme gelmeli.
18-The Unknown (7/10): Teleport özelliği ile harita kontrolü açısından güzel bir katil. İstediğiniz bir klona ışınlanıp jen kontrolü yapabiliyorsunuz. Attığınız sıvı ile de kurbanları "zayıf" durumu etkisine sokabiliyorsunuz. Sadece görünüş olarak beni bayağı şüphelendirdi.
19-The Singularity (8/10): Entropi, maçı öyle bir yavaşlatıyor ki özelliği sayesinde, maçtan çıkmak istiyor insan sıkıldığından. Özelliği ile kurbanlara ışınlanıp hasar verebiliyor. Onun dışında, harita kontrolü açısından da çok iyi bir katil çünkü jeneratör yapan kurbana ışınlanıp çok kolay bir şekilde hasar verebiliyor. Yaralı iken bu katile yaklanmamak lazım diye düşünüyorum.
20-The Skull Merchant (7.5/10): Gücünün düşürülmesinden dolayı bu katilin eski halinden eser kalmadığını ancak gene de maçı yavaşlatan katiller arasında olduğunu düşünüyorum. Dronlarınız ile kurbanların yerini görüp çok hızlı bir şekilde hook alabiliyorsunuz.
21-The Knight (8/10): Muhafızlarınız sayesinde maçta sanki bir değil birden fazla katil gibi oynayabiliyorsunuz. Muhafızınızı bir jeneratörün yakınına atınca o jeneratör gelen kurban ile muhafız karşılaşıp kovalamacaya giriyor ve bu da size zaman kazandırmış oluyor. Jeneratör kontrolü açısından bence güçlü bir katil.
22-The Houndmaster (7.5/10): Bu katile karşı nedense bir türlü kaçamıyorum. Yanında sadık sotu ile kurbanlarla adeta eğlenebilirsiniz. Köpeğinizi kurbana doğru salıp o kurbanın köpekle dansına şahit olabilirsiniz. Bana göre kovalamacalarda iyi ancak harita ve jen kontrolünde zayıf bir katil.
23-The Krasue (7/10): Kontrol tuşu ile özelliğinize geçip bir paletin üstünden atlayabiliyorsunuz fakat paleti kıramıyorsunuz. Sağ tık ile de uçuş özelliğinize geçip hızlıca haritayı dolanabiliyorsunuz. Bana göre kovalamaca da orta ama harita kontrolünde iyi bir katil.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evet arkadaşlar, böylelikle lisanssız olan tüm katillerin bana göre güçlü olup olmadığını gösteren tier list bitti. Lisanslı katiller için de tier listi yakın zamanda yaparım, eğer bir aksilik olmazsa.

Son düzenleyen: Moderatör: