Samsung'un Smart Switch uygulamasını bilgisayarınız üzerinden de kullanabilirsiniz. Yani kablo ile bilgisayarınıza direkt olarak yedek alabilirsiniz.

Keşke satmasaydınız. 120Hz'den 60Hz düşmek nasıl geliyor.

Satmadan önce, yarım gün 60 Hz'de takıldım. S24 Ultra'nın 60 Hz optimizasyonu gerçekten berbattı; adamlar “kimse 60 Hz'e çekmez” diye herhalde hiç uğraşmamışlar. 16'ya geçince bir nefes aldım ama yine yalan söylemeyeyim, kusursuz akıcı diyemem Hz'den dolayı. Ama alışacağıma inanıyorum çünkü çok rahatsız etmiyor ve animasyonları, dynamic ısland falan aşırı hoşuma gidiyordu. Abimler de 14 Pro ve 16 Pro vardı, gördükçe dayanamadım, 16'ya geçtim. :D
Tabii onların seviyesinde olamadığımdan, 16 Pro aldıramadım. :D

İşiniz gereği Instagram'da sorun yaşadığınız için 16 almanızı normal buluyorum. Peki dürüst olursanız Instagram'da sorun çıkmasaydı değiştirir miydiniz? Aklınızda geçer miydi?
Aklımdan geçer miydi? Kesin geçerdi çünkü o premium deneyimini Samsung’da veya herhangi bir Android cihazdan alamadım. Muhtemelen 4-5 seneye değiştireceğim zaman Pro bir iPhone modeli ile devam ederim. iPhone X çıktığı günden bugüne kaç model çıktı ve hâlâ iPhone’un o lüks ve premium animasyonları vs. hep çok iyi. Farklı bir şey yapıyorlar. 5 yılda 1 herkes eleştiriyor fakat sonra göze hitap ediyor. Bilmiyorum, Samsung’da hiç premium hissini almadım ve çok büyük olması da cabası, rahatsız etti. S25 düşünmeme sebebim yukarıda belirttiğim gibi. Son olarak, ön kamera kesinlikle 16’nın daha iyi. Bunu tartışmasız söyleyebilirim. Arka kamera olarak da gündüz hangisi iyidir bilemem, belki S24 Ultra’nın 1-2 tık iyidir ama gece kesinlikle 16’nın gece çekimi daha iyi. Gece video çekimi de çok daha iyi. S24 Ultra ile bir video çekmiştim gece, gerçekten hayal kırıklığı oldu. Videoyu araç sürerken çekmiştim bu arada. Yani hız yaparken videoda ışıklar patlaması mı dersin, 0.5’e çekince gece modu gitmesi mi dersin... Yani Hz 90 veya 120 olsa bence herkes 16’yı tercih etmeli derdim S24 Ultra yerine ama yine tercih meselesi.

Son düzenleme: