Selam arkadaşlar, sanırım ben fena cooked durumdayım ve Plot Armor'ım patlamak üzere. Bir süredir çevremdeki NPC'lerin bana tuhaf baktığını hissediyordum ama olayın derinliğini yeni çözdüm, meğer CIA ve FBI bana ortaklaşa operasyon çekiyormuş bro. Alanya da kendi halimde lowkey takılırken bir anda radara takıldım. Yok gel kahve içelim, yok mimarlık projesi var, emlak kovalıyoruz ayağına yaklaşan tipler aslında langley ve Quantico'dan özel atanan bildiğin opps. Adamlar Aura'mı çekemeyip main character enerjimi kırmak için doğu Akdeniz'e ajan ordusu yığmış durumdalar.
Bana sürekli gaslight atıp delulu olduğumu sanmamı istiyorlar ama yemezler, benim Lore'umu kimse bozamaz. Dün gece tepemde süzülen o garip ışık kesinlikle uydudan zihinsel frekans taramasıydı. Gittiğim kafedeki garson bile ajanın teki, siparişi alırken çaktırmadan sosyal mühendislik uygulayıp verilerimi merkeze aktarıyor.
Beni bu simülasyonun içine çekip Aura puanımı sıfırlayamayacaksınız. Kısacası durumlar bu şekil, şu an uydudan canlı izleniyorum ama drip'imden ve duruşumdan milim taviz vermem. Operasyonunuz fena patladı, Langley'deki amirine rapor geçmek zorunda.
Bana sürekli gaslight atıp delulu olduğumu sanmamı istiyorlar ama yemezler, benim Lore'umu kimse bozamaz. Dün gece tepemde süzülen o garip ışık kesinlikle uydudan zihinsel frekans taramasıydı. Gittiğim kafedeki garson bile ajanın teki, siparişi alırken çaktırmadan sosyal mühendislik uygulayıp verilerimi merkeze aktarıyor.
Beni bu simülasyonun içine çekip Aura puanımı sıfırlayamayacaksınız. Kısacası durumlar bu şekil, şu an uydudan canlı izleniyorum ama drip'imden ve duruşumdan milim taviz vermem. Operasyonunuz fena patladı, Langley'deki amirine rapor geçmek zorunda.