emjrke01

Gelişen
Selam arkadaşlar,

RX 9070 XT ekran kartı almak istiyorum ve kartın sıfır fiyatı şu an 31.699 TL. İnternette gezinirken "banayeni.com" diye bir siteden "outlet" adı altında ekran kartı satıldığını gördüm.

Sizce outlet bir ekran kartı alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Outlet falan yalan ya, müşteriye gönderiliyor müşteri bir sebepten iade ediyor bozuk veya herhangi bir sebepten iade yani, sonra kutusu açıldığı için outlet deyip satmaya çalışıyorlar böyle nette veya sarı sitede, ben olsam hiç girmem bu toplara. Bir sefer Amazon Depo'dan aldım indirimli diye ama bozuk çıktı, neyse ki orası sorunsuz iade alıyor ama banayeni.com falan bilemem.

Outlet falan yalan ya, müşteriye gönderiliyor müşteri bir sebepten iade ediyor bozuk veya herhangi bir sebepten iade yani, sonra kutusu açıldığı için outlet deyip satmaya çalışıyorlar böyle nette veya sarı sitede, ben olsam hiç girmem bu toplara bir sefer Amazon Depodan aldım indirimli diye ama bozuk çıktı, neyse ki orası sorunsuz iade alıyor ama banayenicom falan bilemem.

Zaten iade alinan urunlerin orada kontrol edebilecek yeterlikte teknik eleman oldugunu dusunmuyorum. Bundan dolayi kabul ederler tabii. Bu arada Amazon outletinde o kadar fark yok fiyatlarda. Merak ediyordum laptop falan var mi hiç denk gelmedim.

Ben olsam güvenmem, adam alıyor kart sorunlu misal oyunlarda stutter yapıyor veya bozuluyor, tamir görüyor, buradan satıyorlar.

Şahsen ekran kartı alacaksam sıfır alırım taksit falan yapar alırım. İçin rahat eder bir şey olsa garantisi var.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Şöyle bir durum var ki adamlar hem distribütör garantili yazmış hem de sergi ürünü olarak kullanmışlar. Açıklama kısmında kart "satılmamıştır veya kullanılmamıştır" diye geçmişler. Sizce ne kadar doğru olabilir bu?