Bandırmaspor - Keçiörengücü maçında polislere verilen yemek gündem oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quezzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 454
  • Etiketler Etiketler
    gündem yemek
Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Bandırmaspor - Keçiörengücü maçında polislere verilen yemek.

Bu arada bazı bilgisiz arkadaşlar polislerin orada 90 dakika durduğunu sanıyor. Futbolcu değil bunlar, polis. Maçtan saatler önce gelip maç bittikten saatler sonra gidiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ona bakarsak ilkokul öğrencilerine yemek bile vermeyi reddettiler onun için hiç şaşırmıyorum.

Fazla bile falan diyen arkadaşlar ne yaşıyor acaba her polisi aynı mı zannediyor? Çocukluk yapmayın. O adamların izin gününe denk gelebiliyor maçlar ve adamın izinli oldugu gün heba olabiliyor, veya işten çıkıp dinlenemeden, çok az dinlenip sırf maç olduğu için göreve gidiyorlar. Oraya saatler öncesinden gidip saatler sonrasında eve tekrar dönüyorlar bunlar sizlere kolay geliyor herhalde. Mesai saati dışı ek göreve gitmek çok kolay dimi? Tabii görmeyen yaşamayan bilmez. Ağzı olan konuşuyor yapacak bir şey yok Polis değilim bu arada sadece bu saçma yorumların neden saçma oldugunu söylemeye çalıştım.

Son düzenleme:

Ayrıca taraftarlar arasında kavga çıkınca veya sarhoş vs. varsa onlarla uğraşıyorlar. İşin pisliğini siz düşünün artık. Kendi polisine nefret kusan bir millet beni korkutuyor açıkçası.

Konuya gelen yorumlar yardi ne diyeyim afiyet olsun Yemegini yiyip gitselermis ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…