Hiçbir cezaevinde ücretsiz böyle yemek yok. Neye göre hazırlanmış bir liste bu bilmiyorum, görmesem bilmesem inanacağım. Kendinize ait bir yatak bile yok arkadaşlar. Devriye sistemi var, gece birisi yatar, gündüz birisi. 6 saat uyuma düzeni oluyor genel.
Detaylar
Kim cevapladı?Petrov
Başarılı
Maltepe'de böyle değil.Öğrenciler yurtlarda, üniversitelerde doğru düzgün yemek yiyemiyor, ama suçlular haftanın 5 günü et yiyor. Ben en son ne zaman tatlı yediğimi hatırlamam ama Silivri'de neredeyse her gün yiyorlarmış
Marmara Açık Cezaevi (Eski adıyla Silivri):
Eki Görüntüle 191914
Bilecik Gölpazarı Açık Cezaevi:
Eki Görüntüle 191913
Kesinlikle. Özellikle D blok içler acısı şu an. Koğuşların 3 katı nüfusu olduğunu bilirim.
Silivri'de yatan bir abim vardı. Rahat olduklarını söylüyordu. Dönemden döneme değişiyor sanırım.Kesinlikle. Özellikle D blok içler acısı şu an. Koğuşların 3 katı nüfusu olduğunu bilirim.
Muhtemelen. Ben rahat eden görmedim.Silivri'de yatan bir abim vardı. Rahat olduklarını söylüyordu. Dönemden döneme değişiyor sanırım.
Maleseef yemekler şu şekilde oluyor. Onun dışında haklısınız.
Aramaya üşendigim için GPT'ye sormuştum. Kaynak sayfasını göstermediği için atamiyorum maalesef.
264 değil, 160-180 arası. 200 TL üstü yemek yok.
Yani günlük 540 TL diyebiliriz yemek ücretine.
@michaelscofield, ilginç. Ama bence verilen yemekler güzel. Ödeme olayı olmasa girecek insanlar tanıyorum. Tabii açık cezaevine geçme mevzusu için beklemeleri gerek xd.
İlginç olan bir şey daha söyleyeyim, lezzet olarak gerçekten dışarıda ki çoğu lokantaya bin basar.@michaelscofield, ilginç. Ama bence verilen yemekler güzel. Ödeme olayı olmasa girecek insanlar tanıyorum. Tabii açık cezaevine geçme mevzusu için beklemeleri gerek xd.
3 öğün yersen, evet diyebiliriz.