Ziraat kullanıyorum, beğenmediğim yanları para gönderirken 4TL kesinti yapıyor. Onun haricinde TAM ATM'ye dahil olması ve ATM fazlalığı sebebiyle Ziraat tercih edilebilir. Onun haricinde bence pek bir ekstrası yok, normal dümdüz bir banka kartı yani.
Onu çoğu yapıyor İş bankası'da kesiyor.

Evet.

Screenshot_20260513-110537_Garanti BBVA.webp

Yapmanız gereken: Müşteri hizmetlerini aramak ve Visa logolu kart istediğinizi belirtmek. Bu kadar basit, kartın hiç olmadığını söylemek ile sizde olmaması arasında fark var. Yanlış bilgi vermeyin o sebeple.

Arayuze eklemeyen Garanti Bankası'yla gorusurseniz sevinirim. Kart icin 40 takla atamam.

Buradaki asıl konu, sizin parayı nasıl kullanacağınız hocam. Eğer diyorsanız ki, gönderdiğim paradan kuruş kesilmesin, o konuda kafam rahat olsun diyorsanız, konuda da hocalarımın önerdiği gibi Enpara kullanabilirsiniz.

Ama genç yaşta kampanya kovalamak, cashback kazanmak gibi durumlar olunca Enpara o kısımlarda biraz geride kalıyor. Tek avantajı, kredi kartından aidat almaması ve ücretsiz para transferi. Gençler için en çok kampanyayı yapan banka @mburakkarakas hocamızın da önerdiği gibi İş Bankası + Nays kombosudur.

Nays, Steam üzerinden oyun alırken vs. güzel cashback veriyor. Garanti Bankası'nı ise ben de kullanıyorum hâlihazırda. Mobil uygulaması, müşteri hizmetleri, biriken Bonus puanları anlaşmalı iş yerlerinde kullanabilmeniz falan güzel bir şey. Ama para transferi yaparken para kesmesi vb. gibi durumlar can sıkıcı oluyor. Benim de önerim İş Bankası + Nays kombosu olacaktır.
Teşekkür ederim hocam. İş bankası ve nays alırım o zaman. Aslında parayı nasıl kullanacağımı bende pek bilmiyorum o yüzden kararsız kalmıştım.

Yorum atan herkese teşekkürler.