Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Bu tarz kartı bir bankada görmüştüm sanırım ama her bankada var mı acaba? Mesela Yapı Kredi sitesinde yanlış bakmadıysam böyle bir şey bulamadım. Bankalar isteğe bağlı üzerinde rakamsız, SKT bilgileri olmayan kart veriyor mu?
AkbanK'den Mastercard olarak kart istersen dediğiniz şekilde geliyor.
janxietyy
Uzman
Bu tarz kartı bir bankada görmüştüm sanırım ama her bankada var mı acaba? Mesela Yapı Kredi sitesinde yanlış bakmadıysam böyle bir şey bulamadım. Bankalar isteğe bağlı üzerinde rakamsız, SKT bilgileri olmayan kart veriyor mu?
TEB Dijital Kart o şekilde, eline fiziken geliyor ancak arkasında vesaire hiçbir bilgi yok. Yalnızca uygulamadan görebiliyorsun.
BurakPalabiyik
Başarılı
Tabi dijital kullanıma açık seçmesi de gerekiyor.AkbanK'den Mastercard olarak kart istersen dediğiniz şekilde geliyor.
Hocam bunu tam anlamadım nasıl yani? Kartı teslim almadan önce internet alışverişine açık olsun onayı mı vermem lazım? Ama ben internet alışverişini kullanmadığım zamanlarda kapalı tutuyorum o ayarı ve kullanacaksam açıyorum?
BurakPalabiyik
Başarılı
Hayır, mobilden başvuru yaparken "Dijital kullanıma aç" gibi bir seçenek var onu açmanız, gerek.Hocam bunu tam anlamadım nasıl yani? Kartı teslim almadan önce internet alışverişine açık olsun onayı mı vermem lazım? Ama ben internet alışverişini kullanmadığım zamanlarda kapalı tutuyorum o ayarı ve kullanacaksam açıyorum?