Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Mobilden başvuru yapabilirsiniz, arttırırlar mı orasını bilemeyiz. Kartı düzenli kullanıyor ve ekstre borçlarını zamanında ödüyorsanız ihtimal var. Genelde limit artışı için bir gelir beyanı da istiyorlar, bilginize.
Mobilden başvuru yapabilirsiniz, arttırırlar mı orasını bilemeyiz. Kartı düzenli kullanıyor ve ekstre borçlarını zamanında ödüyorsanız ihtimal var. Genelde limit artışı için bir gelir beyanı da istiyorlar, bilginize.
- Makaleler
- 10
Ekstrelerinizi gününde ödüyorsanız sizi arayıp zaten yükseltelim diyorlar. Siz yine arayıp deneyin şansınızı. Önemli olan düzenli ödeme.
Hocam yaklaşık 6 aydır Ziraat Bankası müşterisiyim, normal banka kartımı düzenli olarak kullanıyorum. Daha önce hiç kredi kartım olmamıştı. Sanırsam hemen yükseltmezler şu anda. Denedim mobil bankacılık ve reddedildim. Açıklama olarak "CREDITAPPLICATION. DESCRIPTION_20" yazıyor. Sizce arayıp tekrardan denemeli miyim?
Şayet kredi kartını hiç kullanmadıysanız ve başlangıç limitiniz bu ise, siz kartı aktif kullanmadan arttırmaları zor hocam. Mobilden hata aldıysanız elbette arayabilirsiniz. En azından dönüş olumsuz bile olsa sebebini müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.Hocam yaklaşık 6 aydır Ziraat Bankası müşterisiyim, normal banka kartımı düzenli olarak kullanıyorum. Daha önce hiç kredi kartım olmamıştı. Sanırsam hemen yükseltmezler şu anda. Denedim mobil bankacılık üzerinden açıklama olarak "CREDITAPPLICATION. DESCRIPTION_20" yazıyor. Sizce arayıp tekrardan denemeli miyim?
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-