Bankkart Lira ile Steam'den harcama yapılabilir mi?

Th3RealKayseriLee 41

Üstün
Steam'den 5 dolar alsak mesela bankkart lirayı oraya çevirip normal parayı alabiliyor muyuz? Yoksa bu parayı illa anlaşmalı dediği yerde mi harcamak gerekli? (Bilet uygulamasından 200 TL geldi, o bilete mi yoksa her yere mi kullanılabiliyor?)

ZB BankKart Lira'dan bahsediyoruz sanırsam, yeni adıyla da Jest Lira.

Mobil uygulamadan kartınızın sağ üstünde bulunan üç noktaya basarsanız açılan panelden "Jest Lira ile Öde" seçeneği çıkacak. Ona basarak hangi harcamalarda kullanmak istediğinizi seçebilirsiniz. Buna kredi kartı ya da banka kartı ile yaptığınız tüm harcamalar dahil diye biliyorum, yani Steam'den yaptığınız harcama da dahildir diye düşünüyorum.

Mesela 200 TL Bankkart liranız var, Steam'den yapacağınız harcama 180 TL diyelim. Ziraat Mobile girip o harcamanın yanında Bankkart Lira ile öde butonu var, ona basarak ödeyebilirsiniz. Fakat Steam sonuçta bir yurtdışı harcaması olarak geçecek o harcamada kullanabilir misiniz bilmiyorum.

Peki Ziraat uygulamasından mı yapılıyor yoksa Bankkart mobilden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…