Nokia 6070

Becerikli
BF6’da sürekli DirectX hatası almamdan ötürü (net bir çözüm yok, forumlar bununla dolu) ve iade sürem geçtiği için Enpara üzerinden “Harcama İtirazı” talebi oluşturdum. Mailde ek olarak klasik yazışmalar varsa onları eklememi istediler. Ben de yaşadığım sorunun ekran görüntüsünü, EA forumundaki konuları vb. ekleyerek gönderdim. Acaba daha önce bu şekilde iade alan var mı? Açıkçası iade sistemi kapalı olsa da EA’e destek talebi oluşturmadım, bir deneyeyim dedim bu süreci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek zannetmiyorum. Steam'den mi almıştınız? Steam dışı platformlarda sıkıntılar vardı sanırım, hatta oyunun yapımcısı da "Steam'i tercih edin, orası stabil." gibi öneride bulunuyordu. 14 gün ve 2 saat kuralını geçtiyseniz iade yapmazlar. (Nadir de olsa 2 saati geçmesine rağmen iade yapabiliyorlarmış, bir yerde okumuştum, şansınızı deneyin.) Kaç saat oynadınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek zannetmiyorum. Steam'den mi almıştınız? 14 gün / 2 saat kuralını geçtiyseniz iade yapmazlar ( nadir de olsa 2 saati geçmesine rağmen iade yapabiliyorlar birkaç yerde okumuştum, şansınızı deneyin ). Kaç saat oynadınız?
EA'den aldım. İade dahilinde değilim ancak hatalar zaten bu süre geçtikten sonra tekrarlamaya başladı. Banka itirazıyla iadeyi merak ediyorum, formlarda genelde çalışmıyor satıcı iletişimi reddediyor gibi seçenekler de oluyor.

EA'den aldım. İade dahilinde değilim ancak hatalar zaten bu süre geçtikten sonra tekrarlamaya başladı. Banka itirazıyla iadeyi merak ediyorum, formlarda genelde çalışmıyor satıcı iletişimi reddediyor gibi seçeneklerde oluyor.
Harcama itirazı yaparsanız paranızı geri alırsınız ama EA hesabınız banlanır, bunu kabul ediyorsanız yapabilirsiniz.

Harcama itirazı yaparsanız paranızı geri alırsınız ama EA hesabınız banlanır, bunu kabul ediyorsanız yapabilirsiniz.
Valla sadece bu oyun için hesap açtım Xbox hesabımla (daha doğrusu Microsoft) giriş yapmıştım. Beta'dan beri var olan hataymış. Zaten oyunda iyi değilim bir de iyi gittiğim ellerde oyun çökünce insan çıldırıyor...