Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ya bu "sancak" modunu yükleyeceğim ama daha önce hiç yapmadım, nasıl yaparım? Bir de ilk önce başka bir mod kurmak gerekiyormuş, güvenli linkleri ile birlikte anlatır mısınız?
Nexus Mods'tan şu dört zorunlu modları indir ve modules klasörüne at.
Harmony.
Butterlib.
Uıextenderex.
Mod Configuration menu.
Ardından yüklemek istediğin sancak modunu yine nexus Mods'tan indir ve modules içine koy.
Oyunu açmadan önce Launcher'daki mods sekmesinde bu modları sırayla aktif et.
Harmony butterlib uıextenderex mcm sancak modu.
Oyunu çalıştır. Hepsi bu.
nexusmods.com/mountandblade2bannerlord sitesi güvenli.
balerion
Uzman
Sürüm 1.1 sorun değil, indir ve kur, çalışır. Son sürümdür zaten büyük ihtimal.
1.1i kabul etmedi 1.6. 1I deneyeceğim.
Sürüm 1.1 sorun değil, indir ve kur, çalışır. Son sürümdür zaten büyük ihtimal.
Dosya Ekleri
SpeedBeast34
Üstün
Mod 1.1 uyumsuzsa, evet 1.6 veya uyumlu sürümü kullan.
balerion
Uzman
Mod 1.1 uyumsuzsa, evet 1.6 veya uyumlu sürümü kullan.
Ustam sizi de meşgul ediyorumda bu sefer de yanındaki enhancer modunu yükledim oda gözükmüyor modules var sadece galiba bu modu kullanamayacağım ben.
SpeedBeast34
Üstün
Ustam sizi de meşgul ediyorumda bu sefer de yanındaki enhancer modunu yükledim oda gözükmüyor modules var sadece galiba bu modu kullanamayacağım ben.
Bazı modlar sadece belirli sürümler veya ana mod ile birlikte çalışır. Eğer enhancer mod modules klasöründe görünmüyorsa veya Launcher'da aktif edilemiyorsa, muhtemelen senin mevcut sürümle uyumlu değil ve kullanamazsın gibi ondandır.
balerion
Uzman
Bazı modlar sadece belirli sürümler veya ana mod ile birlikte çalışır. Eğer enhancer mod modules klasöründe görünmüyorsa veya Launcher'da aktif edilemiyorsa, muhtemelen senin mevcut sürümle uyumlu değil ve kullanamazsın gibi ondandır.
Sizden rica etsem siz bulabiliriseniz atar mısınız? Bir de diğerlerini yaptım Steam'de başarım alamama gibi bir durum olur mu?
SpeedBeast34
Üstün
Sizden rica etsem siz bulabiliriseniz atar mısınız? Bir de diğerlerini yaptım Steam'de başarım alamama gibi bir durum olur mu?
Güvenli sancak modları nexus Mods'ta var, indirip Modules'a koyabilirsin. Steam başarımlarına dokunmaz.
balerion
Uzman
Güvenli sancak modları nexus Mods'ta var, indirip Modules'a koyabilirsin. Steam başarımlarına dokunmaz.
Yani sancak modu yok çünkü hepsi eski.
SpeedBeast34
Üstün
Maalesef güncel uyumlu bir sancak modu yok gibi görünüyor. Eski sürümler yeni oyunla çalışmıyor demektir.
balerion
Uzman
Maalesef güncel uyumlu bir sancak modu yok gibi görünüyor. Eski sürümler yeni oyunla çalışmıyor demektir.
Sağ olun yardımcı olduğunuz için.
SpeedBeast34
Üstün
Ne demek elimden geldiğince.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-