sbbo Yetkin Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 838 Çözümler 4 Beğeniler 1.402 Yer Windhelm 29 Aralık 2024 #1 Selam arkadaşlar. Modları indirdim fakat bazı modları aktif edemiyorum. Kutucuğu işaretleyemiyorum. Nasıl çözeceğim bu durumu? edit: Modları Steam atölyeden abone olarak indirdim.
Selam arkadaşlar. Modları indirdim fakat bazı modları aktif edemiyorum. Kutucuğu işaretleyemiyorum. Nasıl çözeceğim bu durumu? edit: Modları Steam atölyeden abone olarak indirdim.
Çözüm Anakin Skywalker 29 Aralık 2024 Bazı modlar güncel olmadığı için kullanılamıyor, kırmızı uyarıya imleci getirirsen orada yazıyor sebebi.
Bazı modlar güncel olmadığı için kullanılamıyor, kırmızı uyarıya imleci getirirsen orada yazıyor sebebi.
Anakin Skywalker Becerikli Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 100 Çözümler 4 Beğeniler 66 29 Aralık 2024 #2 Bazı modlar güncel olmadığı için kullanılamıyor, kırmızı uyarıya imleci getirirsen orada yazıyor sebebi. Artı 1 Eksi Çözüm
Bazı modlar güncel olmadığı için kullanılamıyor, kırmızı uyarıya imleci getirirsen orada yazıyor sebebi.
Barış Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.162 Makaleler 20 Çözümler 188 Beğeniler 5.720 29 Aralık 2024 #3 Alttaki modlar yüklü değil ise yüklemeniz gerek. Bazı modlar da sürümü uyumsuz olduğu için açılmıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Alttaki modlar yüklü değil ise yüklemeniz gerek. Bazı modlar da sürümü uyumsuz olduğu için açılmıyor olabilir.
KS KS sbbo Yetkin Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 838 Çözümler 4 Beğeniler 1.402 Yer Windhelm 29 Aralık 2024 #4 Anakin Skywalker dedi: Bazı modlar güncel olmadığı için kullanılamıyor, kırmızı uyarıya imleci getirirsen orada yazıyor sebebi. Genişletmek için tıkla... Barış dedi: Alttaki modlar yüklü değil ise yüklemeniz gerek. Eki Görüntüle 110978 Genişletmek için tıkla... Yorum yazdığınız için teşekkür ederim. Çözümü buldum. Kırmızı uyarıya imleci götürdüm ve CustomBattle modunu yanlışlıkla sildiğimin farkına vardım. Eklediğimde sorun düzeldi. @Anakin Skywalker hocamın yorumunu çözüm olarak işaretler misiniz? @Barış Teşekkür ederim. İyi akşamlar Artı 0 Eksi
Anakin Skywalker dedi: Bazı modlar güncel olmadığı için kullanılamıyor, kırmızı uyarıya imleci getirirsen orada yazıyor sebebi. Genişletmek için tıkla... Barış dedi: Alttaki modlar yüklü değil ise yüklemeniz gerek. Eki Görüntüle 110978 Genişletmek için tıkla... Yorum yazdığınız için teşekkür ederim. Çözümü buldum. Kırmızı uyarıya imleci götürdüm ve CustomBattle modunu yanlışlıkla sildiğimin farkına vardım. Eklediğimde sorun düzeldi. @Anakin Skywalker hocamın yorumunu çözüm olarak işaretler misiniz? @Barış Teşekkür ederim. İyi akşamlar