Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
Daha önceden böyle bir koleksiyon hazırlamıştım, göz atabilirsiniz.
steamcommunity.com
Steam Workshop::Mods That Every Bannerlord Player Should Have
Steam Workshop: Mount & Blade II: Bannerlord. With this collection you can get all the mods you need in the game with a single click. You should make sure that the mods named at the bottom are at the top of the mod priority list. 1. Harmony
Blackraven
Üstün
Harmony ve Butterlib. Çünkü bunlar olmazsa diğer modlar çalışmaz eheheh. Bettertime, enable achievement ve Diplomacy kesinlikle farz bence.
Daha önceden böyle bir koleksiyon hazırlamıştım, göz atabilirsiniz.
![]()
Steam Workshop::Mods That Every Bannerlord Player Should Have
Steam Workshop: Mount & Blade II: Bannerlord. With this collection you can get all the mods you need in the game with a single click. You should make sure that the mods named at the bottom are at the top of the mod priority list. 1. Harmonysteamcommunity.com
Hepsi son sürüme tam uyumlu değil mi hocam.
- Makaleler
- 20
Genel olarak hepsi popüler modlar ancak son zamanlarda test etmedim. Modların yorumlarına bakarak oyunun çökmesine sebep olan bir mod olup olmadığını doğrulayabilirsiniz.
Genel olarak hepsi popüler modlar ancak son zamanlarda test etmedim. Modların yorumlarına bakarak oyunun çökmesine sebep olan bir mod olup olmadığını doğrulayabilirsiniz.
Peki hocam yeni başlamış birinin modla başlaması uygun mudur?
- Makaleler
- 20
Ben ilk etapta oyunu vanilla olarak oynamayı tercih ediyorum her zaman, daha sonra oyunu sevdiysem modlar ile tekrardan oynuyorum.Peki hocam yeni başlamış birinin modla başlaması uygun mudur?