Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED
Üstün
Muhtemelen geçilir.
Konsollar sikinti yaratacaktir fazlaca. Steam gibi uygulamalar cozulur gibi.Biliyorsunuz son haberleri. Maalesef depresif. Bu bant daralmanın önünde GoodbyeDPI gibi şeylerle geçilebilir mi?
Peki oyun indirmeleri veya online oyunlarda ping muhabbeti nasıl olacak?
Wartz
Üstün
- Makaleler
- 5
Benim düşüncem birisinin Steam'den indirdiği oyunları başka bir siteden indireceğiz ve kendi diskimize atacağız indirmek için. Sadece tahmin tabi ki. Ama Team Fortress 2 veya CS2 gibi platformlar için üçüncü parti sunucu açmamız gerekebilir her ne kadar riskli olsa da.Peki oyun indirmeleri veya online oyunlarda ping muhabbeti nasıl olacak?
Ben de bunu merak etmekteyim. Benim konsolda diyelim ki satin aldigim oyun var. Guncelleme yapabilecekmiyim? Silip yuklemeye izin verir mi?Peki oyun indirmeleri veya online oyunlarda ping muhabbeti nasıl olacak?
Ben de bunu merak etmekteyim. Benim konsolda diyelim ki satin aldigim oyun var. Guncelleme yapabilecek miyim? Silip yuklemeye izin verir mi?
Yaparsın da %90 bant daralması ile günler alır.
Rezillik resmen. Tas kafalardan kacip sigindigimiz tek eglence olan oyunlara da bu yapilirsa artik burdan geri donusu olmaz. Batar bu ulke.
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçede 12 metrekare için klima tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
500 TL'ye Volta VB4 elektrikli bisiklete uygun bagaj tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
-
-
-