Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Son olaylardan sonra internetim kullanılamaz hale geldi. Web siteleri geç açılıyor, WARP bir işe yaramıyor keşke yavaş olmasındansa hiç olmasaydı dedirtiyor. Herhangi bir çözüm öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah erken saatlerde yavaştı bende de ama öğlenden sonra normale döndü. Uzun süredir normal şekilde kullanıyorum. Bazılarında hala yavaş sanırım. Modeme bir reset atın isterseniz belki düzelir. Onun dışında bant daraltma çözümünü bilmiyorum maalesef. Beklemek lazım sanırım.

Techolay'ın server bağlantı çıkışını düzenlemeliler yüksek ihtimal. Siteye girip işlem yapamıyorum siteden callback gelmiyor . WARP'ın kullandığı adreslere yönlendirme yapsalar DPI kullananlar da rahatlar.

Bence zor ama deneyen olursa yazsın.

Normalde vpn çözüm oluyor, şuan bende çoğu siteye vpn sayesinde girebiliyorum ama başta techolay olmak üzere bazı sitelere erişimim aşırı yavaş
Aynı şekilde.

Sabah erken saatlerde yavaştı bende de ama öğlenden sonra normale döndü. Uzun süredir normal şekilde kullanıyorum. Bazılarında hala yavaş sanırım. Modeme bir reset atın isterseniz belki düzelir. Onun dışında bant daraltma çözümünü bilmiyorum maalesef. Beklemek lazım sanırım.
Fiş çek-tak yapınca biraz düzeldi gibi.

Son düzenleme: