Aga yok ya direkt yağda kızart sosla göm. Sonra gel beni ye tatlı olarak.

Dün aklıma geldiniz, biraz bakıştıktan sonra Şenpiliç Nugget aldım. Bu sefer yağdan tasarruf etmedim, iyice koydum. Sonuç: Ben doğru pişirmiyormuşum. 😂 Daha güzel oldu. Tek sıkıntı şu ki kendi tadı gayet kötüymüş.

Anlayacağınız, bu karşılaştırmaya Şenpiliç dahil bile olamazmış. Bir diğer ihtimalse benim hâlâ doğru pişirmemiş olmam...

Henüz tatlı yemedim, bugün yerim belki. 😋

Sıkıntı şu ki o birkaç ayda bir sadece bir kere alıyorum ve yine de sevemiyorum.

Burada mükemmel pişirme kabiliyetlerimi de hesaba katmak lazım tabii. 👨‍🍳

@Chef, var mıdır mükemmel nugget tarifiniz? :)

Bunun yerine sağlıklı ürünler öneriyorum sana berk bey. Çok fazla tüketme. Nugget çok zararlı bir üründür.

Dün aklıma geldiniz, biraz bakıştıktan sonra Şenpiliç Nugget aldım. Bu sefer yağdan tasarruf etmedim, iyice koydum. Sonuç: Ben doğru pişirmiyormuşum. 😂 Daha güzel oldu. Tek sıkıntı şu ki kendi tadı gayet kötüymüş.

Anlayacağınız, bu karşılaştırmaya Şenpiliç dahil bile olamazmış. Bir diğer ihtimalse benim hâlâ doğru pişirmemiş olmam...

Henüz tatlı yemedim, bugün yerim belki. 😋

Dışı biraz kararana kadar pişirirsen güzel olur. Siz sarı haliyle yiyorsunuzdur belki.

Tadı güzel olan galiba banvitti. Yıllardır bu ikisinin tadını hep karıştıryorum. En son aynı anda alıp buzluğa attım. Yapacağım zaman dolaba yapıştıracağım bu daha iyi diye 😅.