Barınağa kedi verirken tutanak imzalamak olumsuz bir sonuç doğurur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProfTech
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 66
  • Etiketler Etiketler
    kedi sonuç
Maddi imkânsızlıklar nedeniyle 1.5 aylık yavru kediyi veterinere götüremedim, barınağa vermek zorunda kaldım. Kardeşi öldü, zehirlenip o ölmesin diye orada tedavi edecekleri için verdim. Tutanak imzaladım. Herhangi bir maddi yaptırımı olur mu? Sokak kedisi sonuçta fakat şüpheleniyorum. Sokak kedisi olduğunu belirttim fakat yemek verdiğimi falan ağzımdan kaçırdım. Ayrıca veda ederken biraz öptüm. xD

Merhaba,

Anladığım kadarıyla sahiplendiğiniz, kimliklendirip bakımını üstlendiğiniz bir hayvan değil. Sadece sokakta bulduğunuz bir kedi galiba.

Böyle bir senaryoda maddi bir yaptırıma maruz kalmazsınız. Zaten 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereği sahipsiz hayvanların bakımıyla devletin ilgili idaresi ve belediyeler ilgileniyor. Siz de maddi gücünüz yetmediği için o yavruyu korumak adına barınağa teslim etmişsiniz. Doğru olanı yapmışsınız. Rahat olun, sorun yok

O yavru kedi adına ben size teşekkür ederim. Bir cana yardım etmişsiniz. Selam olsun.

Son düzenleme:

Teşekkürler. Diger kardesi öldü ona yardim edemedim. Yarin gotururum diye baktım bu sefer de saglam olanı yeşil yeşil kusmaya basladi hemen son dolmusa atladim gittim. Nasil agladım. Gece ölen kedi rüyama girdi ve daha öldüğünü bilmiyordum adeta sanki veda etmek istermiscesine.

Son düzenleme:
Böyle ince ruhlu olmaya devam etmeniz dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…