Barış Özcan'ın Cybertruck arabası kendisine ulaştı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4284
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 yıl uzun ama araç gerçekten güzel gözüküyor. Tabii, biraz arabanın hayranı olmakla alakalı bir durum.

Paslanma - kurşunla delinme vakalarından sonra ben pek takip etmedim aracı. Tesla biraz garip ya, bilmiyorum. Pek tercih edeceğim bir marka olmaz kendisi...

Ama Barış Özcan'ı severim, kültürlü adamdır .

İçerikleri hikayeleştirerek yazma özelliği çok iyi. Bazen bir film izler tadında oluyor. Videolarında müziği çok iyi kullanıyor.

Araba bana Cyberpunk'dan fırlama gibi görünüyor. Ya da renderlanması Bug'a girmiş araba gibi sizin fikriniz değişik olabilir tabii bence böyle. Ben Porsche'ciyim.

Araba bana Cyberpunk'dan fırlama gibi görünüyor. Ya da renderlanması Bug'a girmiş araba gibi sizin fikriniz değişik olabilir tabii bence böyle. Ben Porsche'ciyim.
O sırada benim sanayi düşmanı Corolla'nın karizma

Bu arada Cybertruck'ın direksiyonundan dönüşünde gecikme var diyorlar doğru mu ya?

O sırada benim sanayi düşmanı Corolla'nın karizma

Bu arada Cybertruck'ın direksiyonundan dönüşünde gecikme var diyorlar doğru mu ya?
Sanırım doğru olabilir. Direksiyonda sinyaller aracılığıyla dönüş var mış, yani Playstation oynamak gibi. Bu araba aslında bir bilim kurgu çıkması bir şey bence baya iyi.

Sanırım doğru olabilir. Direksiyonda sinyaller aracılığıyla dönüş var mış, yani Playstation oynamak gibi. Bu araba aslında bir bilim kurgu çıkması bir şey bence baya iyi.
O zaman güvenlik olarak aşırı düşük olduğunu tahmin ediyorum, küçük bir donanım hatası direksiyon ayarını bozabilir. Yanlış mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…