Barış Özcan'ın Cybertruck arabası kendisine ulaştı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4284
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Harbi ya, evi falan kitap okuma videosunda oturma odası çok güzeldi. Nerede yaşıyor diyordum, şimdi öğrendik. Umarım evi hayran işgaline uğramaz.

Kendisinin gelecek kaygısı yok. Yediği önünde yemediği arkasında. Biz sürekli ne yapacağımızı düşünüyoruz. Adam her şeyini tamamlamış garantilemiş öyle olunca da geriye sadece hobiler zevk eğlence yeme içme kalıyor. Aynı durumda ben olsaydım o rahatlıkta okumadığım kitap kalmazdı.

Harbi ya, evi falan kitap okuma videosunda oturma odası çok güzeldi. Nerede yaşıyor diyordum, şimdi öğrendik. Umarım evi hayran işgaline uğramaz.

Fresnoda Abim yaşıyor çoğu evler böyle ayrıca ucuz insanlar kredi çekip kira öder gibi satın alabiliyorlar Türkiye'den daha kolay orada ev almak Bu tür evler tabii ki pahali gibi duruyor fakat Amerika'da çoğu ev o fiyata 600 700 bin dolar.

Zengin olmayı, en azından orta sınıf bir yaşamı ve ABD'de yaşamayı düşünüyorum. En azından ben o güzel hayatı en güzel yaşlarımda yaşayamasam da, çocuğuma yaşatmayı düşünüyorum.

Amerika çok süper değil orada tutunmayı bilmek lazım. Tutunmayı bilirsen güzel yaşarsın. Ama vahşi kapitalizm var. Avrupa ülkelerinden de güzel yerler var.

Dersi sevmediğim için derste kitap okuyordum. Ona karışan bir sistem olduğu müddetçe gelişmek mümkün değil. Gene moralim bozuldu, efkarlı bir şeyler açmaya gidiyorum ben.

Amerika çok süper değil orada tutunmayı bilmek lazım. Tutunmayı bilirsen güzel yaşarsın. Ama vahşi kapitalizm var. Avrupa ülkelerinden de güzel yerler var.
Avrupa düşünüyordum, hatta daha iyi sayılır ama teknoloji bahse konu olunca ABD'de olmak şart gibi bir şey. Bir de uzayla ilgili bir işte çalışma hayalim olduğu için mecbur ABD.

Dersi sevmediğim için derste kitap okuyordum. Ona karışan bir sistem olduğu müddetçe gelişmek mümkün değil. Gene moralim bozuldu, efkarlı bir şeyler açmaya gidiyorum ben.

Moral bozmaya gerek yok. Elinden gelenin en iyisini yapıp çalışmak lazım.

Çok üst düzey alanında çok başarılı olabilirsen git derim. Ama tam geliştiremediysen Avrupa'dan başlayıp gidersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…