Tam zamanında sordun :) Bugün ilk denemeyi yaptım ve maalesef olumsuz. Hatta Amazon'da şimdi bir yıldız verdim ve yorum yaptım şöyle:

Bildiğimiz sahlep bu. Ürünün içinde öncelikle %28 oranında şeker var ki bu çok fazla. Buna ek olarak süt tozu mevcut. Zaten sütle yaptığınız bir kahvede süt tozu da eklenince ortaya sahlep kıvamına yakın bir ürün çıkıyor. Buna 400 TL vermek yerine firmanın 200 TL'ye sattığı sahlepini alın, üstüne de tarçın ekleyin, alın size Chai Tea Latte...

Son düzenleme:
Tama zamanında sordun :) bugün ilk denemeyi yaptım ve maalesef olumsuz. Hatta Amazon'da şimdi bir yıldız verdim ve yorum yaptım şöyle bir:

Bildiğimiz sahlep bu. Ürünün içinde öncelikle %28 oranında şeker var ki bu çok fazla. Buna ek olarak süt tozu mevcut. Zaten sütle yaptığınız bir kahvede süt tozu da eklenince ortaya sahlep kıvamına yakın bir ürün çıkıyor. Buna 400 TL vermek yerine firmanın 200 TL'ye sattığı sahlepini alın, üstüne de tarçın ekleyin, alın size Chai Tea Latte...

240TL yazıyor.

Demli bir çay demleyip yarım bardak çay yarım bardak da sütü karıştırıp içine de cay kaşığının her biri 4'te 1'i olacak şekilde toz karanfil, tarçın, zencefil, kakule karıştırıp birkaç dakika bekleyip için, mükemmel bir lezzet. Arzuya göre şeker de eklenebilir tabii. Linkteki içeceğe baktım da çok kötü bir içeriği var gibi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör: