Denemek istiyorum ama beğenir miyim emin olamadım. Aranızda deneyenler var mı?

Pringles karides kokteyl ve ekşi krema & soğanlı nasıldır?

Diğer cipsleri yedikten sonra ağzımda kötü bir tat kalıyordu, bu da beni rahatsız ediyordu. Ama Pringles'ın sadesinde böyle bir şey yaşamadım ve tadı çok güzel.

Ekşi kremalı ve soğanlı güzeldi. Karides kokteylli olanın tadını bilmesem de MuratAbiGF'nin bir videosunda inceleyip beğenmediğini gördüğümden kötü olduğunu düşünüyorum. Adamla damak tadım benziyor gibi az çok.

Favori cipsimdir, bir zamanların "elit cipsi" olarak adlandırdığı yegane cips. Son zamanlarda yanlışım yoksa logo değişikliğine gidildi ve bıyıklı amca logosu tabiriyle yıllarca satış yapmış ve ardından logo değişikliğine gitti Pringles, en son yeni kutularından almıştım, soğanlı kremalı ekşili favorimdi, tadı değişmiş veya ben yaşlandığım için damak zevkim ölmüştür, bilemeyeceğim. Son haberlere göre satıştan kaldırılmıştı çoğu yerden, sonra geri geldi falan. Yine de herhalde en pahalı cips statüsünü elinde tutuyor olmalı.

Pringles'a bayılırdım 50TL falandı pahalı kaçıyordu. Ama arada alıp yiyordum ve açıkçası diğer cipslerde o yağlılık olayını çok fazla hissederken Pringles'da o kadar yağ yok gibiydi. Sade ve soğanlı kremalı favorimdi.

Yiyecek için önce tad tavsiyesi alanda ilk defa görüyorum. Ülkenin ekonomisi harbiden bitmiş.
Ben de aynı şeyi düşündüm. Al dene neden soruyorsun diyesim geldi ama sonra pahalı bir cips olduğu aklıma geldi. Herkesin bütçesi, tasarrufu ve tutumu farklı.

Soruya gelirsek. Krema ve soğanlı olan muhteşem. Canım çekti. 😍