Baş parmak kesiği iyileşir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thanos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 511

Thanos

Üstün
11 Temmuz günü maalesef konserve kapağını açarken bir kaza geçirdim ve baş parmağımın tendonu komple koptu, sinirlerim ise yarıya kadar zarar gördü. Bugün dikişlerim alındı doktor beye sorularımı yönelttim ama maalesef net konuşmadı. İyileşebilir de, iyileşmeyebilir de dedi. Şu anda baş parmağımda bölge bölge uyuşuklular var. Sinirler iyileşir mi? Şimdi diyenler olabilir doktor muyuz nereden bilelim diyenler için söylüyorum şu anda konu biraz şansa kaldığı için ondan dolayı böyle bir şeyi yaşamış, tecrübe etmiş arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.

Bir şeyi eklemeyi unutmuşum. Parmağımı hareket ettirme sinirimde bir problem yok, duyu siniri yani parmağı hissettiğimiz sinirde zedelenme var mış.

Hocam geçmiş olsun diyeyim ilk başta bende kolumda sinir zedelenmesi yaşamıştım motosikletten düşmüştüm yaklaşık 1 ayda iyileşmişti diğer dediklerin hakkında bir bilgim yok

Uyuşukluk kalacak, 8 ila 10 yıl içinde uyuşukluk daha az hale gelecek ama tam geçmeyecek.

Motor kazasında elimin içinden demir girdi çıktı, sinirlerim hasar aldı ve bana da net konuşmamışlardı.

Unutmadan hatırlatayım, yaran iyileşince uyuşukluk gidecek ama parmağın ile bir şeye dokunduğunda hissedeceksin.

Hayatıma hiç engel değil, 8 saat tek bir düğün davetiyesi maketi yaparken hiç hissetmiyorum bile ve senin sadece parmağın. Şanslısın.

Bu bilgileri kendi tecrübem ile yazıyorum, sende daha farklı olabilir

Geçmiş olsun hocam

Tecrübeleriniz pek olumlu değilmiş, size de geçmiş olsun. Ben ameliyata olay anından 12 saat bile geçmeden ameliyata alındım. Genç olmam (18) ve sigara, alkol kullanmamadan ötürü iyileşeceğini düşünüyorum.

Hocam geçmiş olsun diyeyim ilk başta bende kolumda sinir zedelenmesi yaşamıştım motosikletten düşmüştüm yaklaşık 1 ayda iyileşmişti diğer dediklerin hakkında bir bilgim yok
Kolunuzu mu kestiniz hocam? Sizde de ilk başta uyuşukluk oldu mu peki?

Kazayı yaşadığımda sinirlerim ilk 4 saat içinde mikrocerrahi işlem ile dikildi. Elimi kullanmamda sorun yok. Fizik tedavi süreci bile yaşamadım.

Elimin üst kısmı dokununca karıncalı tuhaf bir his veriyor, yoğun kullanımlarda unutuyorum ve his gidiyor

Ama merak etme, insan çok kolay alışıyor ve yok sayıyor

Ben 18 ya da 19 yaşında iken kazayı yaşamıştım, heyecanlı bir şekilde Fazer 600 denerken.

Geçmiş olsun. Konserve kapagi derken nasil bir kazaydı acaba bu? Ben de daha once küçük kazalar yaşadım ama siz bir yere falan mı sapladiniz?

Geçmiş olsun. Konserve kapagi derken nasil bir kazaydı acaba bu? Ben de daha once küçük kazalar yaşadım ama siz bir yere falan mı sapladiniz?
Vallahi hocam nasıl oldu bilmem konserve kapağı açıldı, sonra bir baktım baş parmağımdan şarıl şarıl kan geliyor ev cinayet yerine döndü. Gariptir ki konservede tek kan yok.

Ben pek kolay alışabileceğimi düşünmüyorum, benim doktor bana fizik tedavi başla dedi. Yarın alet için gideceğim. Karıncalı his bende de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…