Bruhistan 5

Başarılı
Merhaba bu baş dönme hissi genelde dışarıdayken çok oluyor. Sanki dengemi kaybecekmişim gibi oluyorum, oturduğumda ise bir yarım saat böyle oluyor. Eve geldiğimde ise uyku-halsizlik çöküyor, çok fazla uyuyorum (12-14 saat, cuma-pazar günlerinde 14 saat uyuyorum). Uykumu alsam bile halsiz hissediyorum kendimi. Bu sebepten dolayı geç saatlerde kalkmaya başladım, alarm falanda kuruyorum fakat kalkamıyorum.

Merhaba bu baş dönme hissi genelde dışarıdayken çok oluyor. Sanki dengemi kaybecekmişim gibi oluyorum, oturduğumda ise bir yarım saat böyle oluyor. Eve geldiğimde ise uyku-halsizlik çöküyor, çok fazla uyuyorum (12-14 saat, cuma-pazar günlerinde 14 saat uyuyorum). Uykumu alsam bile halsiz hissediyorum kendimi. Bu sebepten dolayı geç saatlerde kalkmaya başladım, alarm falanda kuruyorum fakat kalkamıyorum.
Hekimine gidip genel kontrol için kan ver, sonuçlara göre seni yönlendirecektir.

Ailemin göndereceğini sanmıyorum hocam, önceden onlardan izinsiz gitmiştim fakat azarlayıp uyardılar.

Ailemin göndereceğini sanmıyorum hocam, önceden onlardan izinsiz gitmiştim fakat azarlayıp uyardılar.
O nasıl bir aileymiş öyle çok korkutucu bu arada sağlıkçıyım doktora gitmeden kan vermeden belirli bir teşhis koyamayız buradan o dediğin belirtilere tonlarca şey neden olabiliyor.

Peki bir ilaç, takviye gıda vs. öneremez misiniz?
Hayır kan verip muayene olman gerekiyor kafana göre ilaç ya da takviye kullanamazsın dediğin belirtilere dediğim gibi tonla şey neden olabilir karbonhidrat az alıyor olabilirsin susuz kalıyor olabilirsin şeker olabilir tansiyonun düşmüş olabilir vitamin mineral eksiklikleri olabilir vs vs daha bir çok şey.