Evet sinir tendon komple gitti benim. Epey derin kesikti. Kemiğe gelmek üzereymiş dediler. Muhtemelen anlık refleks göstermesem komple parmağı götürürdü.Hocam babam doktor olduğu için en iyi fizyoterapisti ve hastanenin en iyğ el cerrahıyla ameliyat oldum. Sanırım sizinde sinirler kesilmişti doğru muyum?
Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
Vallahi çok moral oldu hocam, inşallah benimkide eskisi gibi olur. Benimkide derindi ama kemiğe kadar değildi. Size de çok geçmiş olsun.Evet sinir tendon komple gitti benim. Epey derin kesikti. Kemiğe gelmek üzereymiş dediler. Muhtemelen anlık refleks göstermesem komple parmağı götürürdü.
Size de geçmiş olsun hocam. Fizik tedaviye düzenli giderseniz eskisi gibi olur. Sakın aksatmayın. Elektrik verdiklerinde çalışmayan sinir vb. bir şey varsa hepsini harekete geçiriyor.Vallahi çok moral oldu hocam, inşallah benimkide eskisi gibi olur. Benimkide derindi ama kemiğe kadar değildi. Size de çok geçmiş olsun.
Thanos
Üstün
Sağlık her şeyden önce gelir, kesinlikle gideceğim. Sizde şuanda herhangi bir uyuşukluk, his kaybı var mı?Size de geçmiş olsun hocam. Fizik tedaviye düzenli giderseniz eskisi gibi olur. Sakın aksatmayın. Elektrik verdiklerinde çalışmayan sinir vb. bir şey varsa hepsini harekete geçiriyor.
Hayır bir sorunum yok. Her şeyi düzgün yaparsanız eskisi gibi olur. Uzun zamandır ağır iş yapmıyorum ama el kavrama aletim var. Sürekli olarak kullanıyorum. Olumsuzluk yaşamadım. Umarım sizin de sorunsuz geçer.Sağlık her şeyden önce gelir, kesinlikle gideceğim. Sizde şuanda herhangi bir uyuşukluk, his kaybı var mı?
Thanos
Üstün
Hocam merhaba bilgi vermek için erken ama bugün itibari ile fizik tedaviye başladım ve parmağımda uyuşukluk olan bölgelerden birinde hafif bir azalma gördüm. 6 hafta boyunca fizik tedavi olacakmışım, sinirlere gelince fizyoterapistim sinirlerim tam kesilmediği için geçici uyuşukluk yaşadığımı gittikçe düzeleceğini söyledi. Şuanlık dediğim gibi bunlar için erken ama bilgi vermek istedim. Eylül'de tekrar buraya uğrarım.Hayır bir sorunum yok. Her şeyi düzgün yaparsanız eskisi gibi olur. Uzun zamandır ağır iş yapmıyorum ama el kavrama aletim var. Sürekli olarak kullanıyor
olayın üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçti son durum olarak parmağım eski bükme fonksiyonuna yaklaştı, ilerlemeye de devam ediyor. Sinir kısmına gelirsek, eskisine nazaran kesinlikle uyuşuklukta azalma var, doktor 4 ay demişti. 2.5 ay oldu eskiye nazaran biraz daha iyi olduğu için anladığım kadarıyla sinirler kendini onarıyor ve yavaş yavaş topluyor, eski haline dönmesi biraz zaman alıcak gibi görünüyor ama ucuz atlattım.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-