Başarılı olamayan Windows sürümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Requiemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    windows

Eline sağlık. Windows 11 beklerdim.

Windows 11 neden olsun listede şu an en stabil işletim sistemi. Bu hafta verilen son güncelleme ile daha rahat çalışan sistem olmuş.

Windows ME başarısız değildi. Çok çabucak XP ile değiştirildi zaten. Me sorunluydu ve sevilmiyordu ama başarısız diyemeyiz. OEMler için çok büyük önem arz ediyordu ve Windows NT ailesini evlere getiren işletim sistemiydi.. ve tabii ki tüm o ikonik Windows programlarını ve özelliklerini.

Windows Vista da aynı şekilde başarısız değildi, insanlar XP'de kalmayı tercih etti ama o da zaten W7 ile değiştirildi. Satışlar ve OEM konusunda çok olumsuz nokta yoktu. Olay Vista dönemindeki çoğu bilgisayarın Vista'yı güzel çalıştıramamasıydı.

XP ve Vista geliştirme süreçleri çok sorunlu süreçler. XP ve Vista için kaç tane çalışma heba edildi

Odyssey, Neptune, Triton, Millenium, Longhorn Pre-Reset...

Vista olmasaydı 7 olmazdı. Me olmasaydı da belki XP olmazdı. Arada bir W2000 gerekli miydi? Dünyanın en stabil ve güvenilir işletim sistemiydi belki halen öyle...

Me sadece XP'yi değil 98 ve 95'i de popüler etti.

Bana kalırsa yakın yazamda yapılan en kötü sürüm Windows 11'dir tamam basitleştirmişsiniz ama neden her şeyden kıstınız Windows 10 da işime çok fazla yarayan ayarlar Windows 11 de yok sürümü piyasaya sürüyosun bug sorunlarını düzeltmiyorsun şu an buglar düzeldi ancak gözümde gram değeri kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…