Nelson Van Alden
Uzman
Bu powerbank'i aldım ve ne zaman takarsam takayım en az +1 saat olarak gösteriyor. Bu kadar yavaş şarj etmesi normal mi, değilse neden böyle yapıyor?
Baseus ürünleri böyle maalesef. Ciddi bir kalite dengesizliği var. Modeli tam hatırlamıyorum fakat 10.000 mAh 15 W 2 adet almıştım zamanında; 1 tanesi vaat ettiği değerlerde çalışırken diğeri micro USB hızında takılıyordu. Kabloları da aynı, 2 yıl önce aldığım Shine serisi kablo taş gibiyken, 2 ay önce aldığım kök kısmından ayrılmaya başladı. (Hemen hemen aynı koşullarda kullanıldılar)Bu powerbank'i aldım ve ne zaman takarsam takayım en az +1 saat olarak gösteriyor. Bu kadar yavaş şarj etmesi normal mi, değilse neden böyle yapıyor?
mag safe ile şarj ediyorum ondan olabilir mi acaba?Baseus ürünleri böyle maalesef. Ciddi bir kalite dengesizliği var. Modeli tam hatırlamıyorum fakat 10.000 mAh 15 W 2 adet almıştım zamanında; 1 tanesi vaat ettiği değerlerde çalışırken diğeri micro USB hızında takılıyordu. Kabloları da aynı, 2 yıl önce aldığım Shine serisi kablo taş gibiyken, 2 ay önce aldığım kök kısmından ayrılmaya başladı. (Hemen hemen aynı koşullarda kullanıldılar)
Kablonuzda sorun yoksa iade veya değişim talep etmenizi tavsiye ederim.
Soru cevap kısmında magsafe ile 7,5W hızında şarj eder demiş satıcı. Bu yüzden olabilir hocam.mag safe ile şarj ediyorum ondan olabilir mi acaba?