ZeQ Uzman Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 152 Beğeniler 28 25 Mart 2025 #1 Bu iki fare arasında bir fark var mı boyut olarak? Epey'de ve Versus'ta boyut farkını gösteriyor ama kendi orijinal sitesinde fark yok. V3 çok zamlanmış indirim kovalıyorum. Razer Basilisk V3 - Razer Basilisk V3 35K Karşılaştırması - Epey Epey - Razer Basilisk V3 - Razer Basilisk V3 35K özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2025
Bu iki fare arasında bir fark var mı boyut olarak? Epey'de ve Versus'ta boyut farkını gösteriyor ama kendi orijinal sitesinde fark yok. V3 çok zamlanmış indirim kovalıyorum. Razer Basilisk V3 - Razer Basilisk V3 35K Karşılaştırması - Epey Epey - Razer Basilisk V3 - Razer Basilisk V3 35K özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
2 230155 Yetkin Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 312 Çözümler 2 Beğeniler 242 25 Mart 2025 #2 ZeQ dedi: Bu iki fare arasında bir fark var mı boyut olarak? Epey'de ve Versus'ta boyut farkını gösteriyor ama kendi orijinal sitesinde fark yok. V3 çok zamlanmış indirim kovalıyorum. Razer Basilisk V3 - Razer Basilisk V3 35K Karşılaştırması - Epey Epey - Razer Basilisk V3 - Razer Basilisk V3 35K özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... Eloshapes sitesine göre iki model aynı boyutlara sahipler.
ZeQ dedi: Bu iki fare arasında bir fark var mı boyut olarak? Epey'de ve Versus'ta boyut farkını gösteriyor ama kendi orijinal sitesinde fark yok. V3 çok zamlanmış indirim kovalıyorum. Razer Basilisk V3 - Razer Basilisk V3 35K Karşılaştırması - Epey Epey - Razer Basilisk V3 - Razer Basilisk V3 35K özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Genişletmek için tıkla... Eloshapes sitesine göre iki model aynı boyutlara sahipler.
KS KS ZeQ Uzman Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 152 Beğeniler 28 25 Mart 2025 #3 230155 dedi: Eloshapes sitesine göre iki model aynı boyutlara sahipler. Genişletmek için tıkla... Wow site güzelmiş. Başka böyle şeyler varsa favorilere ekleyeyim.
230155 dedi: Eloshapes sitesine göre iki model aynı boyutlara sahipler. Genişletmek için tıkla... Wow site güzelmiş. Başka böyle şeyler varsa favorilere ekleyeyim.