Detaylar
Kim cevapladı?Çok hareketsiz kalınca bazen bana da oluyor.Az önce forumda takılırken aniden başım döndü. İlk başta deprem falan zannetim. Sonra ayağa kalktım. Yere düşmek üzereydim. Neden olmuş olabilir?
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Uzanır durumdayken bir anda doğrulduysanız olabilir. Veya bunun gibi ani hareketlerde olur.Az önce forumda takılırken aniden başım döndü. İlk başta deprem falan zannetim. Sonra ayağa kalktım. Yere düşmek üzereydim. Neden olmuş olabilir?
Kanser başlangıcı olabilir, Google'da mutlaka böyle diyen bir kaynak vardır.
Susuz bile kalmış olabilirsin.
Tansiyonun düşmüştür. Hala devam ediyorsa acile gidebilirsin.
Yatar pozisyonda mıydınız? Bulunduğunuz yerden bir anda mı kalktınız? Ve başınızın dönmesi sırasında gözlerinizde bir kararma oldu mu?
Uyuyan Sincap
Üstün
Az önce forumda takılırken aniden başım döndü. İlk başta deprem falan zannetim. Sonra ayağa kalktım. Yere düşmek üzereydim. Neden olmuş olabilir?
Kan şekerin düşmüştür. Tansiyonun düşmüştür. Bir tuzlu ayran iç veya şerbet iç düzelir. Eğer çok olmaya başlarsa kulak kristallerine baktır veya en kötü ihtimalle tümördür. Ancak en kötü ihtimal. Muhtemelen basit bir tansiyon problemi veya orta düzey olarak kulak kristal problemi. Yüzde 1 tümör şüphesi. Ancak sürekli olursa sıkıntı.
- Makaleler
- 1
Maden suyu varsa iç veya ayran yap hocam. İyi gelir.
Uyuyan Sincap
Üstün
Uzanır durumdayken bir anda doğrulduysanız olabilir. Veya bunun gibi ani hareketlerde olur.
Evet bu bana da bazen oluyor basit bir problem korkulacak bir şey değil.