Başım aniden dönmeye başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 199
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 832

199

Bilgin
Makaleler
10
Az önce forumda takılırken aniden başım döndü. İlk başta deprem falan zannetim. Sonra ayağa kalktım. Yere düşmek üzereydim. Neden olmuş olabilir?

Az önce forumda takılırken aniden başım döndü. İlk başta deprem falan zannetim. Sonra ayağa kalktım. Yere düşmek üzereydim. Neden olmuş olabilir?
Çok hareketsiz kalınca bazen bana da oluyor.

Yatar pozisyonda mıydınız? Bulunduğunuz yerden bir anda mı kalktınız? Ve başınızın dönmesi sırasında gözlerinizde bir kararma oldu mu?

Kan şekerin düşmüştür. Tansiyonun düşmüştür. Bir tuzlu ayran iç veya şerbet iç düzelir. Eğer çok olmaya başlarsa kulak kristallerine baktır veya en kötü ihtimalle tümördür. Ancak en kötü ihtimal. Muhtemelen basit bir tansiyon problemi veya orta düzey olarak kulak kristal problemi. Yüzde 1 tümör şüphesi. Ancak sürekli olursa sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…