Az önce forumda takılırken aniden başım döndü. İlk başta deprem falan zannetim. Sonra ayağa kalktım. Yere düşmek üzereydim. Neden olmuş olabilir?
Dostum bu tarz durumlarda doktora görün, her kafadan bir ses çıkar burada. Bilgisayar parçası arızası değil bu durum, hemen randevu al.

Hocam başımın dönmesi geçti. Eğer bir kere daha olursa doktora görünecem.
Kardeşim randevu al ve kan testi yaptır. 3-4 güne de sonuçların çıkar doktorun ne eksikliğin varsa söyler. Belki dönmeyecek başın bir daha ama farklı problemin var ? Uzaktan seni tanımayan biri olarak söylüyorum, sağlığına dikkat et.

Kardeşim randevu al ve kan testi yaptır. 3-4 güne de sonuçların çıkar doktorun ne eksikliğin varsa söyler. Belki dönmeyecek başın bir daha ama farklı problemin var ? Uzaktan seni tanımayan biri olarak söylüyorum, sağlığına dikkat et.
Tamamdır hocam. Teşekkür ederim.

Az önce forumda takılırken aniden başım döndü. İlk başta deprem falan zannetim. Sonra ayağa kalktım. Yere düşmek üzereydim. Neden olmuş olabilir?

En son ne zaman yemek yediğiniz, yaptığınız aktiviteler, yediğiniz yemek, içtiğiniz şeyler, uyuma süreniz gibi şeyler etkileyebilir. Daha fazla detay sağlayabilir misiniz? Ayrıca sağlık kuruluşlarına gitmenizi öneririm.