Herkese merhaba, arkadaşlar bu konuda sizlere yaşadığım garip bir olayı anlatacağım.
İki gün önce akşam saat 22:30 gibi yatağıma uzandım ve uyudum.

Gece saat 02:47'de büyük bir gerginlik ile uyandım. Ama belli bir süre kıpırdayamadım.
Bilincim açık ama sanki üzerimde biri oturuyor gibi ağırlık vardı. Ve daha da tuhafı, ağzıma, kafası ve saçları değen bir şey vardı.
Ve bu şey bana tutunuyordu. Ve hissettiğim kadarıyla bu bir çocuk olmalıydı. Çünkü üzerimde olan ağırlık kalkınca ayağa kalktım ve bana tutunan küçük bir canlı hissettim.
Sonra kilitli olan odamdan salona gittim ve bir elimi yüzümü yıkadım. Ve geri döndüm.
Ve üç İhlas Suresi ile bir Fatiha Suresi okudum, sonra üstüne Ayet-el Kürsi yapıştırdım. Ve tekrar uzandım.

İlk uyandığımda üşüyordum. Ama tekrar yatağıma geçince sanki üstümde bir örtü var gibiydi. Bir yarım saat falan hareket eden gölgeler gördüm ve öyle uyumuşum.

1, odamı her zaman kilitli tutarım. 2, o gün evde yalnız değildim. Ama küçük çocuk yoktu.
Son olarak, cin, musallat falan bu gibi şeylere inanmıyorum.

Garip olan şu ki, bugün bir daha gölgeler görünce içimden ne kadar küfür varsa ettim.
Kafayı vurup yattım. Ve şu an bayağı bir rahatım.

Olay anında korkmadım ama çok gerildim çünkü sürekli gündüz işe gidiyorum, uyuyamam diye sinir oldum.
İşte böyle...

Herkese merhaba, arkadaşlar bu konuda sizlere yaşadığım garip bir olayı anlatacağım.
İki gün önce akşam saat 22:30 gibi yatağıma uzandım ve uyudum.

Gece saat 02:47'de büyük bir gerginlik ile uyandım. Ama belli bir süre kıpırdayamadım.
Bilincim açık ama sanki üzerimde biri oturuyor gibi ağırlık vardı. Ve daha da tuhafı, ağzıma, kafası ve saçları değen bir şey vardı.
Ve bu şey bana tutunuyordu. Ve hissettiğim kadarıyla bu bir çocuk olmalıydı. Çünkü üzerimde olan ağırlık kalkınca ayağa kalktım ve bana tutunan küçük bir canlı hissettim.
Sonra kilitli olan odamdan salona gittim ve bir elimi yüzümü yıkadım. Ve geri döndüm.
Ve üç ihlas suresi ile bir fatiha suresi okudum, sonra üstüne ayet-el kürsi yapıştırdım. Ve tekrar uzandım.

İlk uyandığımda üşüyordum. Ama tekrar yatağıma geçince sanki üstümde bir örtü var gibiydi. Bir yarım saat falan hareket eden gölgeler gördüm ve öyle uyumuşum.

1, odamı her zaman kilitli tutarım. 2, o gün evde yalnız değildim. Ama küçük çocuk yoktu.
Son olarak, cin, musallat falan bu gibi şeylere inanmıyorum.

Garip olan şu ki, bugün bir daha gölgeler görünce içimden ne kadar küfür varsa ettim.
Kafayı vurup yattım. Ve şu an bayağı bir rahatım.

Olay anında korkmadım ama çok gerildim çünkü sürekli gündüz işe gidiyorum, uyuyamam diye sinir oldum.
İşte böyle...

Beyin hala rem evresindeyken uyanınca uyku felci yaşamışsın ama beynin hala rüya modunda olduğu için ve gerginlikle birlikte zifiri karanlık bir odada uyandığından dolayı rüya görmeye hatta kabus görmeye devam etmişsin. Yaşanan olay tamamen bu. Korkmanıza gerek yok.

Beyin hala RAM evresindeyken uyanınca uyku felci yaşamışsın ama beynin hala rüya modunda olduğu için ve gerginlikle birlikte zifiri karanlık bir odada uyandığından dolayı rüya görmeye hatta kabus görmeye devam etmişsin. Yaşanan olay tamamen bu. Korkmanıza gerek yok.

Hocam bende kaç cigolayt RAM var bilmiyorum ama hafızam bayağı güçlü.
Şaka bir yana korkmadım zaten sadece sinir oldum uykum bölündüğü için.