ERNEST 43

Üstün
Neredeyse 1 haftadır evde tekim. Kimse gelip gitmedi. Dolapta 2 kiloya yakın elma vardı. 3 gün önce almıştım. Bugün de yedim, 7-8 tane kalmıştı. Tekrar yemek için açtığımda poşet bomboştu. Elmaları poşette düzenlemiştim, belirli bir sırayla. Bugün dışarı bile çıkmadım. Hala inanamıyorum bu duruma. Evde kimse yok. Dışarı da çıkmadım ama elmalar yok, kardeşim mesele elma değil, bu nasıl olur? Başınıza bunun gibi bir olay geldi mi ya da benzeri? Yemin ederim ki uydurma veya kurgu değil. Ancak gerçekten korkmaya başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse 1 haftadır evde tekim. Kimse gelip gitmedi. Dolapta 2 kiloya yakın elma vardı. 3 gün önce almıştım. Bugün de yedim, 7-8 tane kalmıştı. Tekrar yemek için açtığımda poşet bomboştu. Elmaları poşette düzenlemiştim, belirli bir sırayla. Bugün dışarı bile çıkmadım. Hala inanamıyorum bu duruma. Evde kimse yok. Dışarı da çıkmadım ama elmalar yok, kardeşim mesele elma değil, bu nasıl olur? Başınıza bunun gibi bir olay geldi mi ya da benzeri? Yemin ederim ki uydurma veya kurgu değil. Ancak gerçekten korkmaya başladım.
Hocam, olay harbiden garip ama 7-8 elma kendi kendine yok olmayacağına göre mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır. Önce çöpü, dolapları, buzdolabını ve evi iyice kontrol edin. Uykulu veya dalgın kafayla başka yere koymuş, hatta yemiş olma ihtimaliniz bile paranormal bir olay olma ihtimalinden kat ve kat daha yüksek. Hatta eve birinin girip “Ben şu elmaları alayım da çıkayım” demesi Cinlerin alıp gitmesinden bile daha mantıklı.

Allah'a şükür inançlı insanlarız, Nas ve Felak okuyun, içiniz rahat etsin ama kendinizi de korku filmindeymiş gibi tribe sokmayın. Hafızanızdan yüzde yüz eminseniz ve elmalar gerçekten yoksa, eve bir kamera takın. Cin veya hırsız artık ne çıktıysa en azından 1080p çıkar.

Hocam kendinizden emin değilseniz bir ürün üretmişler.
Boynuna yapayzekalı kamerayı asıyorsun. Gün boyu ne yaptın ne ettin video kayıt yapıyor.

Misal kumandayı kaybettin kameraya sor nereye unuttum. O sana yerini söyler.

Hafızası iyi olmayan insanlar mutlaka bunu kullanmalı. İyi bir buluş yani.