kulisfy Uzman Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 240 Çözümler 2 Beğeniler 88 21 Ağustos 2024 #1 Benim başıma gelen en kötü hata: ( kötü bile değil )
sekullarx Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 99 Çözümler 1 Beğeniler 51 21 Ağustos 2024 #2 Sıcaklık uyarısı almıştım. (Kışın köydeydik, soğuktan uyuyamıyordum)
KS KS kulisfy Uzman Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 240 Çözümler 2 Beğeniler 88 21 Ağustos 2024 #3 sekullarx dedi: Sıcaklık uyarısı almıştım. (kışın köydeydik, soğuktan uyuyamıyordum) Genişletmek için tıkla... O gerçek miymiş? Hiç inanmamıştım. Acaba düşük seviyeli telefonlarda da o uyarı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2024
sekullarx dedi: Sıcaklık uyarısı almıştım. (kışın köydeydik, soğuktan uyuyamıyordum) Genişletmek için tıkla... O gerçek miymiş? Hiç inanmamıştım. Acaba düşük seviyeli telefonlarda da o uyarı var mı?
5 5330 Deneyimli Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 Beğeniler 437 21 Ağustos 2024 #4 Eski garip markalı bir tabletim vardı güncelleme geldi bende yaptım güncellenirken Android logosu geldi içinde ünlem işareti vardı onca tamirciye götürdüm yapamadı kimse nedense.
Eski garip markalı bir tabletim vardı güncelleme geldi bende yaptım güncellenirken Android logosu geldi içinde ünlem işareti vardı onca tamirciye götürdüm yapamadı kimse nedense.
sekullarx Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 99 Çözümler 1 Beğeniler 51 21 Ağustos 2024 #5 kulisfy dedi: O gerçek miymiş? Hiç inanmamıştım. Acaba düşük seviyeli telefonlarda da o uyarı var mı? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal bende sensör bozuktu, ya da anlık yazılımsal hata ile denk geldi ama şundan eminim ki, bir ara iPhone 6'mın aldığı sıcaklığı şimdiki iPhone'lar alsa kapanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2024
kulisfy dedi: O gerçek miymiş? Hiç inanmamıştım. Acaba düşük seviyeli telefonlarda da o uyarı var mı? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal bende sensör bozuktu, ya da anlık yazılımsal hata ile denk geldi ama şundan eminim ki, bir ara iPhone 6'mın aldığı sıcaklığı şimdiki iPhone'lar alsa kapanıyor.
5 5330 Deneyimli Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 Beğeniler 437 21 Ağustos 2024 #6 kulisfy dedi: O gerçek miymiş? Hiç inanmamıştım. Acaba düşük seviyeli telefonlarda da o uyarı var mı? Genişletmek için tıkla... Merak edip fön makinesıyla denemiştim iPhone 6S Plus'ta var ama çoğu Android telefonda kapanıyor direkt.
kulisfy dedi: O gerçek miymiş? Hiç inanmamıştım. Acaba düşük seviyeli telefonlarda da o uyarı var mı? Genişletmek için tıkla... Merak edip fön makinesıyla denemiştim iPhone 6S Plus'ta var ama çoğu Android telefonda kapanıyor direkt.
KS KS kulisfy Uzman Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 240 Çözümler 2 Beğeniler 88 21 Ağustos 2024 #7 5330 dedi: Eski garip markalı bir tabletim vardı güncelleme geldi bende yaptım güncellenirken Android logosu geldi içinde ünlem işareti vardı onca tamirciye götürdüm yapamadı kimse nedense. Genişletmek için tıkla... Çok garip bana olsaydı o hata eğer samsungsa cihaz Odin'den stok ROM'u atardım.
5330 dedi: Eski garip markalı bir tabletim vardı güncelleme geldi bende yaptım güncellenirken Android logosu geldi içinde ünlem işareti vardı onca tamirciye götürdüm yapamadı kimse nedense. Genişletmek için tıkla... Çok garip bana olsaydı o hata eğer samsungsa cihaz Odin'den stok ROM'u atardım.
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.959 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.415 21 Ağustos 2024 #8 Apple kullanırken hem ısı hem de soğuk uyarısı alırdım her mevsim.
5 5330 Deneyimli Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 Beğeniler 437 21 Ağustos 2024 #9 kulisfy dedi: Çok garip bana olsaydı o hata eğer samsungsa cihaz Odin'den stok ROM'u atardım. Genişletmek için tıkla... Altacel Pixi diye bir markaydı galiba.
kulisfy dedi: Çok garip bana olsaydı o hata eğer samsungsa cihaz Odin'den stok ROM'u atardım. Genişletmek için tıkla... Altacel Pixi diye bir markaydı galiba.
pwleredal 21 Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 856 Çözümler 3 Beğeniler 521 21 Ağustos 2024 #10 kulisfy dedi: Çok garip bana olsaydı o hata eğer samsungsa cihaz Odin'den stok ROM'u atardım. Eki Görüntüle 76461 Genişletmek için tıkla... 7 yıl boyunca bir köşede unutulmuş Vestel tableti açtıktan sonra bu hatayla karşılaştım. Baktım olmuyor attım çöpe. Çok dandik bir şeydi zaten.
kulisfy dedi: Çok garip bana olsaydı o hata eğer samsungsa cihaz Odin'den stok ROM'u atardım. Eki Görüntüle 76461 Genişletmek için tıkla... 7 yıl boyunca bir köşede unutulmuş Vestel tableti açtıktan sonra bu hatayla karşılaştım. Baktım olmuyor attım çöpe. Çok dandik bir şeydi zaten.