Başınıza gelen ya da gördüğünüz en kötü telefon hatalarını atın

Eski garip markalı bir tabletim vardı güncelleme geldi bende yaptım güncellenirken Android logosu geldi içinde ünlem işareti vardı onca tamirciye götürdüm yapamadı kimse nedense.
Soft brick mi oldu acaba?

Eskiden iPhone SE 1. nesil'imin dokunmatiği bozuldu, ben uğraşırken acil servisi aradı kapatamadım, birden siri konuşmaya başladı ortaya çok garip bir şey çıktı siri bir yandan konuşup bir yandan adres söylüyor, karşı taraftaki kadın bana bir şeyler demeye çalışıyor, bende SİRİ KAPAT ŞUNU diye bağırıyorum, sanırım telefonu kara listeye eklediler artık arayamıyorum 112'yi

Onun dışında Android hatası alan telefonlarımdaki her sorunu çözdüğüm için sorun gözüyle bakmıyorum.

Hocam ya acil durum olsaydı ne yapacaktınız?

Hocam ya acil durum olursa ne yapacaksınız
Farklı telefonlardan arama yapabiliyorum, belki de SIM kartını değiştirdiğim için arayabiliyorum artık.

Babam ve dedem ile telefon numaralarımız aynı, son hanesindeki rakam değişik sadece

Farklı telefonlardan arama yapabiliyorum, belki de SIM kartını değiştirdiğim için arayabiliyorum artık.

Babam ve dedem ile telefon numaralarımız aynı, son hanesindeki rakam değişik sadece
Anladım hocam

Galaxy Note 7 FE vardı, şortun fermuarlı cebinde unutup denize girmiştim. 15 dakika falan yüzdükten sonra fark ettim. Sorunsuz çalışıyordu. Tuzdan arınsın diye bir süre suya tutup kuruması için güneşli bir alana bıraktım ve orada unuttum. Tekrar döndüğümde sıcaklık uyarısı vermişti ve telefona el değmiyordu. Bütün bu olaylardan sonra 3 sene daha kullandım telefonu .

Gece şarja taktım. Sabah kalktım telefon açılıyor. Sadece Samsung logosu. Daha da ileri gitmiyor. Aldım tamirciye götürdüm. Yaparım dedi. Yapamadı. Kime götürsem yapamadı. Çip yanmış dediler. Bir kişi değiştirdi çipi. Telefon açıldı. Android de açıldı. Ama SIM kartı tanımıyor. Olmadı yapamadılar. Çöp oldu maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…