Başınıza gelen ya da gördüğünüz en kötü telefon hatalarını atın

Kuryelik yaparken yazın sıcaktan kapanıyordu. Gıcık bir müşteriye denk geldim. Evi yanlış yazmış vs konuşuyorum telefon gitti bir anda. Kolaların arasında soğuttum. Vay efendim evi bulamıyorum yüzüne kapamışım bir ton laf etti.

Son düzenleme:
Telefon hatası değil ama Meizu Buds model kulaklığım var. Üzerinde dokunmatik olarak sadece durdur başlat fonksiyonu olduğu için açma kapama özelliği yok, kutuya koyunca şarj olup hazırda bekliyor.

Bazen bu kulaklık çöküyor veya donuyor, hiçbir şeye tepki vermiyor. Düzelmesi için kutunun dışında saatlerce bekletip şarjının bitmesini sağlıyorum, o zaman kapanıp sıfırlanıyor. İnsan neden kulaklığa açma kapama fonksiyonu eklemez ki?

HTC M8 vardı yıllar önce araba sürüyorum cebimde yanıyor telefon. Bu hep oluyor ama dışı metal olduğu için güneş gördüğünde telefon deli gibi ısınıyor.
Neyse sinirlendim çıkardım cebimden attım koltuğun altına. sonra telefon çalmaya başladı arabayı çek kenara telefon, arabanın içinde geziyor onu ara falan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…